ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προκλητικός ο Τατάρ στη Γενεύη - Το παιχνίδι με τη μάσκα (pics)

Έβαζε και έβγαζε μάσκες ο Τ/κ ηγέτης

24news team

Στη Γενεύη για την άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό, βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από πολιτικούς ηγέτες κομμάτων, η οποία ωστόσο οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού όπως δήλωσε την Πέμπτη (29/4) ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες μετά το τέλος της ολομέλειας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ακόμα βρει αρκετό κοινό έδαφος για την επανάληψη των συνομιλιών».

Πέραν των συζητήσεων και των εξελίξεων σχετικά με το Κυπριακό, ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ φαίνεται να είχε όρεξη για παιχνίδια και... προκλήσεις προς την Ελληνοκυπριακή αποστολή. Πώς; Όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες του ΚΥΠΕ, ο κ. Τατάρ άλλαζε τη μάσκα προστασίας του από τον κορωνοϊο, βάσει του ποιου είχε απέναντί του. 

Συγκεκριμένα, αν και αρχικά φορούσε μια απλή άσπρη μάσκα όταν συναντήθηκε με τον ΓΓ του ΟΗΕ, στη συνέχεια όταν ήρθε η ώρα για το τετ-α-τετ με την Ελληνοκυπριακή αποστολή, έβαλε άλλη, χρώματος μαύρη με τη σημαία του ψευδοκράτους.

Από το πιο κάτω φωτογραφικό υλικό διαπιστώνεται ότι έβαζε την προκλητική μάσκα μόνο όταν είχε επαφή με την Ε/κ αποστολή.

Θυμίζουμε ότι τόσο για την Κύπρο όσο και διεθνώς, το ψευδοκράτος, ηγέτης του οποίου πλέον είναι ο Ερσίν Τατάρ, δεν είναι αναγνωρισμένο και αποτελεί πολιτική οντότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως κράτος. 

- Διμερείς της Τ/κ πλευράς με τον ΓΓ του ΟΗΕ με τον Τατάρ να φοράει λευκή μάσκα. 

- Στο δείπνο και τη συνάντηση των δύο πλευρών, άλλαξε μάσκα ο Τ/κ ηγέτης. 

- Την Πέμπτη (29/4) όταν έφτασε στην Ολομέλεια, φορούσε την άσπρη μάσκα ενώ, όταν εισήλθε και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την Ε/κ αποστολή, την άλλαξε.  

(Πριν)

(Μετά)
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση