ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η κωλοτούμπα της Χρυστάλλας και η αγωγή της Ειρήνης

"Η Ειρήνη βρήκε πάλι τρόπο να εμφανιστεί στα ΜΜΕ".

Ο Ονασαγόρας του politicsblog της Καθημερινής, σήμερα ασχολείται με την Διοικήτρια της Κεντρικής αλλά και με την Βουλευτή του ΑΚΕΛ. 

 

"Η Διοικήτρια έχει βγει από την θερινή νάρκη και άρχισε πάλι να μιλά", μου ανέφερε προχθές στέλεχος της Κεντρικής Τράπεζας το οποίο σχολίαζε τις συχνές τελευταία εμφανίσεις και δηλώσεις της Διοικήτριας Χρυστάλλας.

Όπως μου είπε το στέλεχος, η Διοικήτρια Χρυστάλλα "ήρθε τώρα να στηρίξει την πρόταση του Νικόλα Παπαδόπουλου για δημιουργία "κακής τράπεζας" για να απορροφήσει τα κόκκινα δάνεια". Όπως μου ανέφερε, η Διοικήτρια δεν άκουγε κουβέντα για το θέμα και μάλιστα είχε μιλήσει και με αρνητικά σχόλια για την πρόταση. "Τώρα το τι μεσολάβησε και η Χρυστάλλα έκανε κοινώς κωλοτούμα, ουδείς ξέρει. Σίγουρα όμως θα έχει τους λόγους της", συμπλήρωσε...

Με ποικίλα σχόλια συζητήθηκε η αγωγή που εξήγγειλε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου κατά του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ζαχαρία Ζαχαρίου. Ακόμα και στο ίδιό της το κόμμα. Η κυρία Γιαννούλλα, η οποία ως γνωστόν ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του ΑΚΕΛ και ακόμη περισσότερα, μου είπε πως κάποιοι δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν πως "η Ειρήνη βρήκε πάλι τρόπο να εμφανιστεί στα ΜΜΕ".

Σύμφωνα με την κυρία Γιαννούλλα, ένα στέλεχος επέμεινε πως "η Ειρήνη έφθασε σε ένα σημείο που αντί να πείθει κουράζει και θα πρέπει κάποιος να την προσγειώσει ώστε να ασχοληθεί με τον προεκλογικό και όχι μόνο με τον εαυτό της"...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση