ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Γιολίτη προς μετάθεση στο Προεδρικό;

Ποιος είναι ο επικρατέστερος για το Υπουργείο Δικαιοσύνης

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είναι έτοιμος να αλλάξει την σύνθεση της Κυβέρνησής του, σε μια προσπάθεια ανανέωσης με στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Οι ψίθυροι με φόντο την ονοματολογία είναι στα φόρτε τους και τα σενάρια ουκ ολίγα, μάλιστα στα επικρατέστερα εξ αυτών, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το 24News, από καλά ενημερωμένες πηγές, είναι και η πιθανή μετακίνηση της νυν υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυς Γιολίτη, στο Προεδρικό.


Διαβάστε επίσης Αυτοί είναι οι Υπουργοί που δεν «κουνιούνται» από την θέση τους


Χωρίς να είναι τίποτα δεδομένο, μέχρι και το πρωί της Τρίτης (15/6), πληροφορίες θέλουν τον νυν Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κυριάκο Κούσιο, να αναλαμβάνει το προαναφερθέν υπουργείο και την κα. Γιολίτη να μετακομίζει στο Προεδρικό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πλήρως ικανοποιημένος με την θητεία της κα. Γιολίτη, σε μία ομολογουμένως δύσκολη θέση, κάτι που τον κάνει να την θέλει στο στενό περιβάλλον του εντός του Προεδρικού, αφού πιστεύει στις δυνατότητες της και στα όσα μπορεί να προσφέρει από όποιο πόστο της ζητηθεί.

Ωστόσο, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις δια στόματος Νίκου Αναστασιάδη, τίποτα δεν μπορεί να είναι ούτε σίγουρο, ούτε δεδομένο, αφού τα πάντα μπορεί να ανατραπούν.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X