ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ειρήνη με τα κόκκινα «αυτοπυρπολήθηκε» στο Τρόοδος με τους μαφίες (vid)

Πώς την δίκασες έτσι, ρε Ζαχαρία;

Στέλιος Ξιουρής

Ενδεδυμένη με τα κόκκινα είτε για ν’ ανάψει φωτιές ή να καταδείξει πρόσκαιρη κομματική πειθαρχία, η βουλευτής του ΑΚΕΛ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ πιάστηκε να κλέβει οπώρας και μάλιστα εντός Ναού.

Αστυνομικός στην προκειμένη, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ, που ανέδειξε ότι πίσω από συνήθη επιθετικότητα της κρύβονται και οι μυστικές της συναλλαγές. Αποτέλεσε ένα από τα ευτράπελα της τριήμερης συνεδρίας της Βουλής για τους προϋπολογισμούς, αλλά κατέδειξε ότι πάνω απ’ όλους και όλα είναι το μητρικό συναίσθημα. Έτσι και η κ. Χαραλαμπίδου συνήθως θορυβώδης και με έφεση στην αποκάλυψη σκανδάλων, πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο ή όπως έλεγαν και οι πρόγονοι μας εξ απήνης.

Βγαίνοντας στο βήμα και για να κάνει τον σχετικό θόρυβο, αφού περίμεναν αγωνιωδώς οι ετοιμοπόλεμοι ακόλουθοι της στα ΜΜΕ να αναπαράγουν τις ιαχές της κ. Χαραλαμπίδου, παραλλήλισε και έβαλε στην ίδια κατηγορία την Κυβέρνηση, με την Αμερικάνικη μαφία, την Ιαπωνική Γιακούζα, την Ιταλική Καμόρα και την Σικελιανή Κόζα Νόστρα χρωματίζοντας με τον ιδιαίτερο τόνο της φωνής και την σχετική αναταραχή.

Έλα ντε όμως που υπάρχουν πάντα και ορισμένοι που γνωρίζουν και έχουν σχετική μνήμη, όπως ο βουλευτής ΔΗΣΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ που υπενθύμισε στην κ. Ειρήνη ότι ξέχασε ότι ανέβηκε στο Τρόοδος όπου και η εξοχική κατοικία του αποκαλούμενου από την ίδια μαφιόζου, Προέδρου της Δημοκρατίας για να συζητήσει μαζί του κάποιες μυστικές αποστολές.

Κατά τον κ. Ζαχαρίου ζήτησε όπως απαλλάξει τον υιό της από την υποχρεωτική θητεία στο στράτευμα, για να φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Ω, λα, λα. Συνήθως, με την μαφία δεν θα μιλήσεις περί θρησκευτικών και πολιτικών καταστάσεων, αλλά για παρανομίες και μυστικές συναλλαγές, μετά ανταλλαγμάτων.

Ε, αυτά λέει η Ειρήνη δεν είπαμε εμείς περί του αρχιμαφιόζου της Κυβέρνησης. Πληροφορίες ότι η Ειρήνη θέλησε σαν έσχατη πράξη αφοσίωσης στο κόμμα να αυτοπυρποληθεί στο Τρόοδος για να συμπαρασύρει και τους μαφίες και αρχιμαφιόζο, ελέγχονται από τον κ. Ζαχαρίου και θα μας απαντήσει οσονούπω…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X