ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση του Γ. Καρεκλά για την διαρροή off συζητήσεων του Προέδρου

«Ο επιτήδειος κράτησε το απόσπασμα και το δημοσιεύει τώρα τέσσερα χρόνια μετά…»

24news team

Ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες με βίντεο το οποίο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από off συζήτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στα πλαίσια συνέντευξής του, στο «ΣΙΓΜΑ».

Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Καρεκλάς, μέσα από ανακοίνωσή του θέλησε να δώσει απαντήσεις με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας, αφού υπενθυμίζουμε ότι το εν λόγω απόσπασμα είναι επιτηδευμένα κομμένο με τέτοιο τρόπο που παρουσιάζει τον κο. Αναστασιάδη να τοποθετείτε σε σχέση με την προτίμησή του για τους εν δυνάμει υποψήφιους, στις προσεχείς προεδρικές εκλογές, προερχόμενους από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Ωστόσο, ο κος Καρεκλάς ξεκαθαρίζει ότι: «Αυτή η συνομιλία... ήταν πριν ξεκινήσει συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς εμένα και το Χρύσανθο Τσουρούλλη πριν τέσσερα χρόνια και δύο μήνες (19.1.2018)».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Καρεκλά:

«Αυτή η συνομιλία - της οποίας το περιεχόμενο δεν θυμάμαι ποσώς- ήταν πριν ξεκινήσει συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς εμένα και το Χρύσανθο Τσουρούλλη πριν τέσσερα χρόνια και δύο μήνες (19.1.2018). Και παρά την προτροπή μου όπως κλείσουν τα μικρόφωνα για μια άνευ ενδιαφέροντος συνομιλία για το ευρύτερο κοινό, ο επιτήδειος κράτησε το απόσπασμα και το δημοσιεύει τώρα τέσσερα χρόνια μετά. Για σκοπούς αλήθειας δημοσιεύω φωτογραφίες τριών συνεντεύξεων όπως και τις γωνίες λήψης των σχετικών εικόνων για τις απαραίτητες συγκρίσεις (τρόπος καθίσματος, ενδυμασία κα) και να αντιληφθεί ο κάθε ένας που βρίσκεται η αλήθεια. Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση ενός εκάστου.»

Οι φωτογραφίες που παρουσίασε ο κος Καρεκλάς

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση