ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιολίτη κατά Πρίγκιπα: «Θέλω πάση θυσία να βρεθώ στην εξουσία, τάξτε μου»

Πυρά κατά Νικόλα Παπαδόπουλου από την τέως Υπουργό

24news team

Η τέως υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη, ‘’σφάζει’’ με το γάντι μέσω ανάρτησής της στο Twitter τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Η κα. Γιολίτη, αναδημοσίευσε τη δήλωση του προέδρου του ΔΗΚΟ ο οποίος δήλωσε πως: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να μην συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα και να αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις που μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα.»

Άλλως, «θέλω πάση θυσία να βρεθώ στην εξουσία, τάξτε μου». Δεν το λες και πολιτικό μανιφέστο, σχολίασε η κ.Γιολίτη.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Νικόλας Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023,δηλώνοντας τα εξής:

«Εμείς έχουμε ξεκινήσει ένα διάλογο με τη βάση του κόμματος, με προσυνεδριακές διασκέψεις που θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή του δικού μας Πολιτικού Καταστατικού Συνεδρίου τον ερχόμενο Ιανουάριο. Εκεί ακριβώς θα καθορίσουμε τις πολιτικές θέσεις, τα κριτήρια και τα πολιτικά δεδομένα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε μία διαβούλευση με άλλες πολιτικές δυνάμεις που ενδεχομένως να έχουν κοινούς προβληματισμούς με εμάς, για να πετύχουμε τις απαραίτητες πολιτικές συνεργασίες ενόψει των Προεδρικών του 2023. Το ΔΗΚΟ θα πάρει τις δικές του αποφάσεις με ποιους θα συνεργαστούμε και με ποιόν ή και ποιαν υποψήφια, την κατάλληλη στιγμή μέσα στα συλλογικά όργανα του κόμματος. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση του τόπου καθώς πιστεύουμε ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον να μην συνεργαστούμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα και να αφήνουμε άλλους να παίρνουν αποφάσεις που μας έχουν οδηγήσει τα τελευταία χρόνια σε οικονομικά και εθνικά αδιέξοδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X