ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ. Ελεγκτής: Με security διένειμε φακέλους σε βουλευτές να υπογράψουν για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τους

Οι υπόλοιποι 70 που δεν παρέλαβαν επιστολή-βεβαίωση θα τύχουν των «επιδαψιλεύσεων» του Γ.Ε

Στέλιος Ξιουρής

Το προσωνύμιο του ως ο σκιώδης κυβερνήτης του τόπου κατέδειξε για μια ακόμη φορά ο Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, μετατρέποντας τους βουλευτές και πολιτειακούς αξιωματούχους σε πειθήνια όργανα του. Σε μια επιχείρηση που θα ζήλευαν και οι συντεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις, έστειλε security (ομάδα ασφαλείας) στο Κοινοβούλιο διανέμοντας φακέλους, βάσει των οποίων οι παραλήπτες θα έπρεπε μέχρι τις 9.11.2020, να υπογράψουν βεβαίωση ότι τα ευρήματα της έρευνας του για μη εξυπηρετούμενα δάνεια και άλλες διευκολύνσεις από τον Συνεργατισμό και το παράγωγο του την ΚΕΔΙΠΕΣ, ήταν αληθή.

Η περίοδος που καλύπτει η έρευνα του Γ. Ελεγκτή αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2013 και καταλήγει στον 12ο μήνα του 2019. Η ομάδα ασφαλείας του κ. Μιχαηλίδη, διένειμε τους φακέλους στους παριστάμενους βουλευτές, ενώ μετέβηκε και στα γραφεία πρώην και νυν αξιωματούχων του κράτους , τους επονομαζόμενους Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ), στους οποίους παρέδωσε το δισέλιδο σχετικό έγγραφο. Η επιχείρηση του Γ.Ε, με τους security του άρχισε την περασμένη Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το επόμενο διήμερο.

To 24news ανάγνωσε το σχετικό έγγραφο του Γ. Ε., το οποίο ουσιαστικά απαιτεί από τους παραλήπτες να υπογράψουν βεβαίωση των ευρημάτων του. Προφανώς όσοι δεν υπογράψουν θα μείνουν εκτεθειμένοι και να διαπομπευτούν. Το εν λόγω έγγραφο θα παραδοθεί σύμφωνα με πληροφορίες σε 90 ΠΕΠ, εκ των 160, που βρίσκονται στον σχετικό κατάλογο πολιτειακών αξιωματούχων.

Όπως μας έλεγαν στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου,  βουλευτές διαφόρων κομμάτων, υπογράψαμε πάραυτα και επιστρατέψαμε υπαλλήλους της Βουλής για να τα στείλουν στον κ. Μιχαηλίδη.

Προφανώς οι υπόλοιποι 70 που δεν παρέλαβαν επιστολή-βεβαίωση θα τύχουν των «επιδαψιλεύσεων» του Γ.Ε που επιχειρεί να προλάβει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ακόμη και την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση