ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έχετε τα κότσια να αφήσετε χωρίς μισθούς, επιδόματα τους δικαιούχους για να τιμωρήσετε Αναστασιάδη - Πετρίδη;

Θέλουν να κάνουν το δικό τους lockdown

24news team

• Έλα μάγκες μου. Βάλτε τώρα που γυρίζει. Για να δούμε ποιος θα έχει τα κότσια και την μαγκιά, να καταψηφίσει τους προϋπολογισμούς και να αφήσει χωρίς μισθούς τους δημοσίους υπαλλήλους- συντάξεις- επιδόματα τους δικαιούχους και να παραλύσει την οικονομία κάνοντας το δικό τους κλείσιμο της αγοράς και της κοινωνίας ή όπως το εφηύραμε εσχάτως, για να είναι πιο εύηχο, και οικονομικό lockdown.

• Και πάλι αυτό-παγιδευτήκατε και καταδείξατε ότι δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την μανία σας για αντιπολίτευση. Να καταψηφίσετε τους προϋπολογισμούς, αν δεν συνάδουν με την φιλοσοφία σας και τους βρίσκετε ότι εισάγουν την λιτότητα να το καταλάβουμε και υπάρχει πολιτική λογική.

• Μπορείτε να είστε εναντίον σε συγκεκριμένα άρθρα των προϋπολογισμών, όπως για σπατάλες σε μισθούς και συντάξεις πρώην αξιωματούχων του κράτους , θα το αντιληφθεί οποιοσδήποτε. Αλλά, να απειλείτε ότι θα καταψηφίσετε τους προϋπολογισμούς σε μια κατάσταση- περίοδο εκτάκτου ανάγκης, γιατί δεν δίνουν τους φακέλους των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή , παραπέμπει σε κόμμα που ενεργεί με το θυμικό, με το συναίσθημα , με τις πολιτικές συγκυρίες και χωρίς στρατηγική και ξεκάθαρους στόχους.

• Κι αυτό το πάθος ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ που εκφράζεσαι με στεντόρεια φωνή – πρωτόγνωρη για το δικό σας ταμπεραμέντο και πολιτική πρακτική- λέγοντας «ότι εμείς δεν ψηφίζουμε για να παταχθεί η διαφθορά» , αφαιρεί αμέσως τόσο από την δική σας φαρέτρα, όσο και από αυτή του ΔΗΚΟ ως κεντρώο κόμμα, το σύνολο των βελών. Υποτίθεται ότι το ΔΗΚΟ είναι το κόμμα του κέντρου, που ισορροπεί με νούσιμο και συντεταγμένο τρόπο τις πολιτικές καταστάσεις και τα δυο πολιτικά άκρα , δίνοντας λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας . Με αυτό το σκεπτικό κυβέρνησε για αρκετά χρόνια παρέα με ΑΚΕΛ- ΔΗΣΥ και μοιραζόταν την εξουσία.

• Αχ αυτοί οι επικοινωνιολόγοι σας και μάλλον έχουν την εντύπωση ότι το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου είναι το αντίστοιχο της Ελλάδας, όπου οι ακραίες τοποθετήσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο πολιτικό σκηνικό και προσελκύουν ψήφους. Τώρα που βραχυκυκλωθήκατε σε πολιτικό κυκεώνα μετά από τις διαταγές που σας δίνουν από τις καφετέριες του Κολωνακίου και εσείς υπακούτε τυφλά, ε, καλά ξεμπερδέματα . ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ μπορεί να είναι επιστήμονες της επικοινωνίας, αλλά δεν γνωρίζουν ότι εχθρός των Ελλήνων της Κύπρου είναι αυτός που ενοχλεί την τσέπη τους.

• Όσο για το ΑΚΕΛ κρατάει ηπιότερη στάση, γιατί γνωρίζει τις επιπτώσεις από μη ψήφιση των προϋπολογισμών. Ωστόσο, παγιδεύτηκε και αυτό από την στάση των συνεταίρων του και από το πάθος του για αντιπολίτευση και παράκαμψη των δικών του εσωκομματικών προβλημάτων ( κάποια στιγμή θα τα πούμε κι αυτά). Το ΑΚΕΛ ξέρει ότι δεν τιμωρείται από την καταψήφιση των προϋπολογισμών ούτε ο Αναστασιάδης, ούτε ο Πετρίδης, ούτε η Κυβέρνηση και κανένα μήνυμα δεν περνάει στην κοινωνία με αυτό τον τρόπο. Αντιθέτως προκαλεί δυσαρέσκεια και μόνο η ιδέα ότι τέλος του μήνα δεν θα μπει το χρήμα στις τράπεζες για τους δικαιούχους

• Η πλάκα είναι που έπεσαν στην παγίδα που έστησαν οι ίδιοι και τώρα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ το πάθος τους για αντιπολίτευση. Στην κορυφαία κοινοβουλευτική πράξη που είναι οι προϋπολογισμοί θα πάρουν απροβίβαστο. Το άγχος για εξουσία και εκδίκηση προκαλεί παρενέργειες και στα πριγκιπικά κονκλάβια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X