ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχιεπίσκοπος: Η κατάσταση της υγείας του

Τι ανέφερε ο Επίσκοπος Καρπασίας

ΚΥΠΕ

Η υγεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου παραμένει σταθερή και δεν υπάρχει αρνητική εξέλιξη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίσκοπος Καρπασίας, Χριστοφόρος, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν στην υγεία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β’.

«Η υγεία του Μακαριοτάτου παραμένει σταθερή, δεν έχει κάποια αρνητική εξέλιξη», τόνισε ο κ. Χριστοφόρος, προσθέτοντας ότι ο Αρχιεπισκόπος μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης στο Ισραήλ για να κάνει μια εξειδικευμένη εξέταση σχετικά με την υγεία του. Ερωτηθείς για την επιστροφή του Αρχιεπισκόπου στην Κύπρο, απάντησε ότι θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ είπε ότι επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο και είναι ευδιάθετος και καλά στην υγεία του. Επιπρόσθετα, είπε ότι ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων σχετικά με την υγεία του και ζήτησε να μεταφερθεί στους δημοσιογράφους το μήνυμα ότι είναι καλά και να μην ανησυχούν. 

Καταλήγοντας, ο Καρπασίας Χριστοφόρος εξήγησε ότι ο λόγος που δεν εκδόθηκε ανακοίνωση για το ταξίδι του Αρχιεπισκόπου στο Ισραήλ είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια χειρουργική επέμβαση, αλλά για μια προγραμματισμένη εξέταση που είχαν ζητήσει οι γιατροί του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X