ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχει κουράσει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ»

Αντιστρέφει τα πυρά η Κυβέρνηση προς το ΔΗΚΟ, μέσω του Κυριάκου Κούσου

Θα έπρεπε, ήδη, να είχε γίνει αντιληπτό από τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι η συνέχιση της τοξικότητας που επιχειρεί και σήμερα ακόμα, με ανυπόστατους, αστήρικτους και κακόβουλους ισχυρισμούς κατά της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουν κουράσει την κοινωνία και τους πολίτες που ζητούν ενότητα στη βάση της αντιμετώπισης των προβλημάτων τους, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος ως απάντηση στον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Ο ΚΕ αναφέρει πως η Κυπριακή Δημοκρατία και οι πολίτες της, από προχθές το απόγευμα έχουν κρατικό προϋπολογισμό, τον πιο κρίσιμο στην κυπριακή Ιστορία δεδομένης της πανδημίας, των οικονομικών συνεπειών της σε εργαζόμενους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Έναν προϋπολογισμό, προσθέτει, που είναι ο πιο κοινωνικός που υπήρξε ποτέ από καταβολής του κυπριακού κράτους, με αυξημένες δαπάνες στην υγεία για καταπολέμηση της πανδημίας, αλλά και αναπτυξιακές δαπάνες ενισχυμένες με εκατοντάδες εκατομμύρια και από την ΕΕ για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση ήταν και συνεχίζουν να είναι επικεντρωμένοι στην αντιμετώπιση της πανδημίας, των οικονομικών συνεπειών που επέφερε σε εργαζόμενους, οικογένειες και επιχειρήσεις και στην οικονομία εν γένει, καθώς και στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την επιστροφή στην ανάπτυξη», αναφέρει.

«Ενόψει, μάλιστα, εξελίξεων στο κυπριακό πρόβλημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους πάντες, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, να συμβάλουν λόγοις και έργοις στην ενότητα που απαιτεί η κρισιμότητα των στιγμών», σημειώνει ο κ. Κούσιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X