ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος ο Πρίγκιπας - Το ΑΚΕΛ, οι «υποσχέσεις» της ΔΗΠΑ και τα δεκανίκια του ΔΗΣΥ

«Δημιουργήθηκε η εντύπωση στο ΑΚΕΛ ότι μπορούσε να...»

24news team

Εμφανώς εκνευρισμένος -αν και προσπαθούσε να το κρύψει- εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της εκπομπής του, ANT1, «Μέρα Μεσημέρι».

Ο κ. Παπαδόπουλος αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στην κα. Αννίτα Δημητρίου, τοποθετήθηκε στα όσα σημειώθηκαν στην ολομέλεια της Βουλής -και όχι μόνο- με φόντο την Προεδρία: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε μια συζήτηση, για το τι λέχθηκε και τι δεν λέχθηκε. Εγώ θα σημειώσω το εξής. Δυστυχώς, ενώ αρχικά φαινόταν πως μπορεί να επιτευχθεί μια ευρύτερη συναίνεση, γύρω από την δική μου υποψηφιότητα, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, να κερδίσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης την Προεδρία της Βουλής, στην πορεία, δυστυχώς, αυτό δεν επετεύχθη».

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής, Νικήτας Κυριάκου, αναρωτήθηκε: «Για ποιο λόγο; Ποιος τράβηξε πίσω;»

Ο κ. Παπαδόπουλος απαντώντας στο εν λόγω ερώτημα είπε: «Κατά την δική μας άποψη και εκτίμηση, θεωρώ ότι δημιουργήθηκε η εντύπωση στο ΑΚΕΛ ότι μπορούσε να εκλέξει τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ. Πιθανώς, έλαβαν υπόψη και πίστεψαν διαβεβαιώσεις από άλλα κόμματα».

Ο κ. Κυριάκου ρώτησε, εύλογα, σε ποιους αναφέρεται ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, με τον ίδιο να απαντά: «Καλύτερα να ρωτήσετε το ΑΚΕΛ…».

Ο παρουσιαστής επιμένοντας έκανε πιο σαφές το ερώτημα του, «μιλάτε για την πρόταση της ΔΗΠΑ, του κ. Καρογιάν;». Στο σημείο αυτό ο κ. Παπαδόπουλος, φαίνεται να ‘’φόρτωσε’’ ακόμη περισσότερο και σε έντονο ύφος είπε: «Η πρόταση της ΔΗΠΑ είναι το φύλλο συκής πίσω από το οποίο κρίθηκε ολόκληρο το παρασκήνιο, που παίχθηκε τις προηγούμενες μέρες. Δεν πρόκειται για σοβαρή πρόταση. Πέτυχε αυτό που ήθελε η κυβερνητική παράταξη, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μαζί με τα δεκανίκια του στην Βουλή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X