ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξω φρενών ο Γεωργίου με την σύλληψή του - Εικόνες από τα παρατράγουδα

«Ο πόλεμος είναι συνεχής», αναφέρει σε ανάρτησή του

24news team

Για «στημένη δημοκρατία» κάνει λόγο ο υποψήφιος βουλευτής ο οποίος συνελήφθη όταν πήγε να ψηφίσει χωρίς μάσκα στο εκλογικό κέντρο. 

Στην αντεπίθεση το Κίνημα Κυνηγών με φόντο την σύλληψη Λευτέρη Γεωργίου

Σύμφωνα με ανάρτηση του Λευτέρη Γεωργίου στο Facebook, ο ίδιος υπήρξε θύμα της επιλεκτικής και στοχεύμενης επίθεσης ενώ όπως έγραψε, προτίθεται να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αρχή διερεύνησης παραπόνων ενάντια στην αστυνομία.

O υποψήφιος βουλευτής κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:

Κάτω η χούντα
Πηγαίνετε να ψηφίσετε.
Στημένη "Δημοκρατια"
Για ακόμα μια φορά υπήρξα θύμα της επιλεκτικης και στοχεύμενης επίθεσης προς το άτομο μου ενώ εξασκούσα το εκλογικό μου δικαίωμα. προσήλθα χωρίς μάσκα στο εκλογικό κέντρο και η υπεύθυνος του κέντρου μου παραχώρησε μια για να μπορώ να μπω. Ο αστυνομικός που ήταν παρών, εριστικός από την άφιξη μου, επέμενε να με ακολουθεί και να.μου φωνάζει και να βρίζει ακόμα την μητέρα μου μετά που βγήκα από το εκλογικό κέντρο, λέγοντας μου να τον σέβομαι και να μην νομίζω ότι εδώ περναν αυτά και διάφορα άλλα που άκουσαν και οι παρευρισκομενοι επίσης με εβαε κάτω και με πατούσε με το γόνατο του στον λαιμό Καλώ όποιον ήταν παρών να επιβεβαιώσει αυτά που λέω.
Στο τέλος ο αστυνομικός εφηύρε μια απειλή που ταχα εκστομισα εγώ προς το άτομο του, που περιελαμβανε τα παιδιά του. Κάπου εδώ χάνει το παιχνίδι αφού οποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι ουδέποτε θα καταφερομουν με στόχο τα παιδιά του οποιουδήποτε.
Δεν μπορώ παρά να φτάσω στο συμπέρασμα πως επροκειτο για μια καλοστημένη παγίδα που στόχο έχει τόσο το πρόσωπο μου αλλά και την δημοκρατία την ίδια αφού θέλουν να υπαγόρευσουν ποιος έχει και ποιος δεν έχει δικαίωμα να ασχοληθείς τα κοινά.
Ο πόλεμος είναι συνεχής και μετά από τις ανυπόστατες κατηγορίες πριν 2 χρόνια που κατέρρευσαν σαν χαρτινος πύργος, έρχεται ακόμα μια προσπάθεια να πληγω για το μεγάλο έγκλημα του να θέλω να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου που το κράτος ξέχνα.
Δε λυγιζω, συνεχίζω!.
Η Αθώωση μου ενωχλησε πολλούς
Αύριο θα υπάρξει καταγγελία στην Αρχή διερεύνησης παραπόνων ενάντια στην αστυνομία.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X