ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Αννίτα απάντησε για το μνημόσυνο του Γρίβα - «Με λοιδορούν»

«Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης σε κανένα»

24news team

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ και αφού σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον ΔΗΣΥ, θέλησε να κλείσει στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους έκριναν αρνητικά την απουσία της από το μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα Διγενή.

Συγκεκριμένα η κα Δημητρίου με έντονο ύφος τόνισε: «Βλέπω πως μια τοποθέτησή μου κάποιοι έσπευσαν να την διαστρεβλώσουν και θέλω να πω αυτό προς πάσαν κατεύθυνση… δεν αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης σε κανένα».

Στη συνέχεια η κα Δημητρίου διευκρίνισε πως η ίδια δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του Γριβά διότι δεν μπορούσε αφού, όπως είπε, είχε άλλη υποχρέωση ενώ ακολούθως σημείωσε, «όλο αυτό που διαχέεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μόνο κανιβαλισμός και παραπληροφόρηση και θα πρέπει να σταματήσει… βρισκόμουν στο Παραλίμνι σε άλλο μνημόσυνο, όπως και να έχει δεν σημαίνει πως αυτό το πράγμα συνδέεται με οτιδήποτε άλλο ή δεν τιμώ την ιστορία του τόπου... και βγαίνουν και λοιδορούν, λοιδορούν ένα άτομο που γνωρίζουν πολύ καλά…».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση