ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εθνικό Συμβούλιο - Στο επίκεντρο η κρίση στη Μέση Ανατολή

Η επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Νετανιάχου

ΚΥΠΕ

Συνέρχεται σήμερα Δευτέρα, στις 8 το πρωί, το Εθνικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για να εξετάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Χαμάς κατά του Ισραήλ και την κρίση που έχει ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας. Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνεδρία έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα προληπτικά μέτρα ασφάλειας που λαμβάνονται από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην περιοχή.

Στο μεταξύ, χθες Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου στον οποίο διαμήνυσε, όπως ανέφερε ο ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης πως η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην αποκλιμάκωση της έκρυθμης κατάστασης.

Σύμφωνα με τον κ. Λετυμπιώτη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης τόνισε παράλληλα την ανάγκη α αποφευχθούν περαιτέρω απώλειες αμάχων από όλες τις πλευρές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση