ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιτελείο Αβέρωφ: «Οι μάσκες έπεσαν για τον Νίκο Χριστοδουλίδη»

Η δήλωση της κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου για τη μυστική συμφωνία ΔΗΚΟ-Χριστοδουλίδη

Ανακοινώσεις

Σε ανακοίνωση προχώρησε το επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφορικά με το δημοσίευμα εφημερίδας για μυστική συμφωνία ΔΗΚΟ – Χριστοδουλίδη. Στην ανακοίνωση, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας επεξηγούν και γιατί ο κ. Χριστοδουλίδης αρνήθηκε τις πρωτοβουλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για την ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού».

Η ανακοίνωση του επιτελείου

Χθες η εφημερίδα «Πολίτης» δημοσίευσε τη μυστική συμφωνία του με το ΔΗΚΟ. Μια συμφωνία που έγινε ενόσω ο Αβέρωφ Νεοφύτου τον καλούσε να συμμετάσχει στις εσωκομματικές διαδικασίες του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Νίκος Χριστοδουλίδης έλεγε δημόσια πως ήταν νωρίς για τις προεδρικές εκλογές. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας επεξηγούν και γιατί ο κ. Χριστοδουλίδης αρνήθηκε τις πρωτοβουλίες του Προέδρου της Δημοκρατίας για την ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο κ. Χριστοδουλίδης άλλα συμφώνησε με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, άλλα με τον Μαρίνο Σιζόπουλο και άλλα με τον Μάριο Καρογιάν. Γι’αυτό αρνείται να δώσει τις μυστικές αυτές συμφωνίες στη δημοσιότητα. Αυτό που προκύπτει από τη μυστική του συμφωνία με το ΔΗΚΟ, είναι πως έχει μετατραπεί στον αδύναμο κρίκο της κοινοπραξίας συμφερόντων που τον στηρίζει.

Η χώρα δεν μπορεί να κυβερνηθεί από κόμματα που χρειάζονται μυστικές συμφωνίες για να συνεργαστούν. Ούτε από έναν Πρόεδρο που αντί να λύνει τα προβλήματα του λαού, θα ασχολείται μονίμως με την επίλυση των διαφορών μεταξύ των κομμάτων που θα τον στηρίζουν.

Γιατί αυτή είναι η συνταγή της απόλυτης ακυβερνησίας. Αυτή δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά κυβέρνηση εθνικής ασυνεννοησίας. Η Κύπρος χρειάζεται ηγεσία που να λύνει και όχι να δημιουργεί προβλήματα.

Ηγεσία αποτελεσματική και υπεύθυνη. Και αυτό μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου ως Προέδρος της Δημοκρατίας μπορεί να το εγγυηθεί.

Δήλωση της κ. Τζώρτζιας Κωνσταντίνου-Παναγιώτου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση