ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Επειδή κάποιος είναι Πρόεδρος απαγορεύεται στους γαμπρούδες του να...»

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Καρεκλά, στην εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του Σίγμα και ανέφερε κατά πόσο επωφελήθηκαν τα μέλη της οικογένειάς του από το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.


Η ολοφυρόμενη Αντρούλα Β. και οι τρικούβερτοι διαδικτυακοί καβγάδες των δημοσιογράφων στα καφενεία της εποχής


«Η εταιρεία του γαμπρού μου που λέγετε, υπήρχε 10 χρόνια προτού γίνει γαμπρός μου. Και είναι ένα καταξιωμένο παιδί που ασχολείται κατά κύριο λόγο με οικιστικά ακίνητα. Έχουν ανεγείρει μόνο μια πολυόροφη οικοδομή, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, που θα απευθύνετο σε επενδυτές. Το πρόγραμμα υπήρχε από το 2007. Το 2013 έγινε το πρόγραμμα για τον γαμπρό μου; Πριν παντρευτεί την κόρη μου εργαζόταν και ήταν επιτυχής στις εργασίες του. Δηλαδή, πλέον θα πούμε επειδή κάποιος είναι Πρόεδρος απαγορεύεται στους γαμπρούδες του να ασχολούνται με οτιδήποτε; Πρέπει να είναι άνεργοι;», ανέφερε ο κύριος Αναστασιάδης.

Σημειώσε επίσης «Μιλούν για το δικηγορικό μου γραφείο. Το 50% ανήκει στις κόρες μου το άλλο 50% ανήκει σε δύο άλλους συνεταίρους. Αυτή η προσπάθεια δια των ψιθύρων να υποσκαφθεί το ήθος του Προέδρου και των μελών της οικογένειας του είναι πολύ ψυχοφθόρος και ανέντιμη».

Βίντεο από sigmalive

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X