ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επ. Μαυρογιάννη: «Προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση της διαφθοράς»

Ικανοποίηση του επιτελείου του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας στην απάντηση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το περιεχόμενο του «Κράτος Μαφία»

Ανακοινώσεις

Το επιτελείο του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη εξέφρασε την ικανοποίηση του σχετικά με την απάντηση στην επιστολή που απέστειλε ο υποψήφιος στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς για διερεύνηση του περιεχομένου «Κράτος Μαφία».

Η ανακοίνωση

Απαντώντας στην σχετική επιστολή που απέστειλε στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς ο Ανδρέας Μαυρογιάννης για να επαναφέρει την απαίτηση για διερεύνηση του περιεχομένου «Κράτος Μαφία», η Αρχή διαβεβαίωσε ότι η έρευνα δεν θα παραμείνει στα συρτάρια και ότι θα δημοσιοποιηθούν όλες οι ενέργειες της και τα ευρήματα του σχετικού Πορίσματος, το ταχύτερο δυνατό.

Σημειώνουμε με ικανοποίηση τη δέσμευση της Αρχής για πλήρη διερεύνηση και για δημοσιοποίηση των ευρημάτων, ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Η αντιμετώπιση της διαφθοράς και της θεσμικής διαπλοκής δεν είναι για εμάς προεκλογικό σύνθημα, αλλά κορυφαία προτεραιότητα η οποία ήδη γίνεται πράξη.

Η διόγκωση της διαφθοράς και της διαπλοκής τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας τεκμηριώνεται και από την Έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας που δημοσιοποιήθηκε σήμερα και η οποία ρίχνει την Κύπρο ακόμα μια θέση πιο κάτω σε σχέση με πέρσι, δαχτυλοδειχτούμενη ως μια χώρα αδύναμη να διερευνήσει υποθέσεις διαφθοράς.

Το όνομα της Κύπρου πρέπει να καθαρίσει. Η διεθνής αξιοπιστία της χώρας πρέπει ν’ αποκατασταθεί. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από μία διακυβέρνηση που μπορεί, αλλά κυρίως, που θέλει να τα βάλει με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Που θέλει να δρομολογήσει διαδικασίες για τη κάθαρση, την εξυγίανση και την τιμωρία όσων ενέχονται σε σκάνδαλα, όποιοι και αν είναι όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Την προσεχή Κυριακή ο κυπριακός λαός θα πρέπει ν’ απαντήσει στην κάλπη: θα στηρίξει μία τρίτη θητεία Αναστασιάδη- Αβέρωφ- Χριστοδουλίδη, μια τρίτη θητεία των πρωταγωνιστών της διαφθοράς και της θεσμικής διαπλοκής ή θα στηρίξει την αλλαγή με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, ένα άνθρωπο που θα είναι πρώτα και κύρια ο ίδιος το παράδειγμα ήθους και εντιμότητας που τόσο πολύ χρειάζεται ο τόπος μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X