ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ενώνουν δυνάμεις Κυνηγοί και Κίνημα Αφύπνιση

Τη συνένωσή τους ως ένα ενιαίο κόμμα με το όνομα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών» θα ανακοινώσουν το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τη συνένωσή τους ως ένα ενιαίο Κίνημα με το όνομα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών» θα ανακοινώσουν το Κίνημα Αφύπνιση και το Κίνημα Ενεργοί Πολίτες - Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, η συνένωση των δύο Κινημάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στη Δημοσιογραφική Εστία Λευκωσίας. «Η απόφασή μας, έχει ως σκοπό να ενισχύσει τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του σαθρού κομματικού κατεστημένου και τη διαφθορά που έχει αποσαθρώσει όλο τον πολιτικό ιστό της χώρας» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση

Σας καλούμε στη Δημοσιογραφική Εστία Λευκωσίας στις 09/12/2023 και ώρα 11:00 π.μ. όπου θα ανακοινώσουμε τη συνένωση μας με το Κίνημα “Αφύπνιση”, με το οποίο θα συμπορευθούμε από εδώ και στο εξής ως ένα και ενιαίο Kίνημα, με το όνομα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών».

Η συνεργασία αυτή αποτελεί τη συνέχεια συνένωσης και σύμπραξης περισσότερων ομάδων και κινημάτων όπου όλοι μαζί θα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας μία εναλλακτική διέξοδο και ένα όραμα, μακριά από το διεφθαρμένο και καταστροφικό πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά.

Η απόφασή μας, έχει ως σκοπό να ενισχύσει τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του σαθρού κομματικού κατεστημένου και τη διαφθορά που έχει αποσαθρώσει όλο τον πολιτικό ιστό της χώρας.

Διεκδικούμε να επανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπρέπεια της πατρίδας και του λαού μας τα οποία διαλύονται από τη συνεχόμενη και καταστροφική ανικανότητα και διαφθορά του πολιτικού μας συστήματος.

Σημαία μας είναι η Λογική, η Δικαιοσύνη και η Εργατικότητα, Αρετές οι οποίες έχουν βιαστεί και δολοφονηθεί στο βωμό του πλουτισμού και του βολέματος διεφθαρμένων πολιτικάντηδων αδιαφορώντας προκλητικά για τα πραγματικά προβλήματα του Λαού και της Πατρίδας μας.

Η ένωση των δυνάμεων μας, προέρχεται από το Λαό και απευθύνεται προς το Λαό για ένα αγνό όραμα μιας πιο Δίκαιης και Ανθρώπινης κοινωνίας.

Καλούμε το λαό και τους συμπολίτες μας που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και ονειρεύονται έναν πιο όμορφο και δίκαιο κόσμο, να συμπορευτούν μαζί μας και να στηρίξουν το δύσκολο και Δίκαιο αγώνα μας.

1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ενεργοί Πολίτες - Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση