ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εντός των ημερών ο διορισμός Υφυπ. Μετανάστευσης

Τι αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΚΥΠΕ

Εντός των ημερών αναμένεται η ανακοίνωση για τον διορισμό του Υφυπουργού Μετανάστευσης ανέφεραν τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.

Συγκεκριμένα, όπως λέχθηκε στο ΚΥΠΕ, η ανακοίνωση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για τον διορισμό του Υφυπουργού Μετανάστευσης, αναμένεται να γίνει εντός των ημερών.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με γνωστοποίηση του Υπουργού Εσωτερικών, η οποία δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 7 Ιουνίου, η 17η Ιουνίου 2024 είναι η ημερομηνία έναρξης της ισχύος του περί Ίδρυσης Υφυπουργείου Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας και Συναφών Θεμάτων Νόμου του 2024, πλην του άρθρου 6(3) του εν λόγω Νόμου, που αφορά στη μεταφορά προσωπικού και που τίθεται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2025.

Ακόμη, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 5 Ιουνίου, σχετικά με μετακινήσεις/τοποθετήσεις Γενικών Διευθυντών, με ισχύ από τις 17 Ιουνίου, ο Νεόφυτος Παπαδόπουλος τοποθετείται στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης και Διεθνούς Προστασίας. Η εν λόγω απόφαση δημοσιεύτηκε επίσης στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 7 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X