ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενός λεπτού σιγή στην Ολομέλεια για τα θύματα στα Τέμπη

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της Βουλής για την ανείπωτη τραγωδία

ΚΥΠΕ

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπτη, τήρησε η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου σε προ ημερησίας διατάξεως αναφορά της εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη της Βουλής για την ανείπωτη τραγωδία, ενώ είπε ότι το σώμα συμπάσχει με την ελληνική κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, εξέφρασε αγωνία και ανησυχία για την τύχη των δύο Κυπριόπουλων που αγνοούνται.

«Εκ μέρους όλων των μελών του σώματος, εκφράζω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες και τους οικείους των αδικοχαμένων θυμάτων», ανέφερε.

Σημείωσε ότι η σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών έγινε υπό συνθήκες που διερευνώνται, ωστόσο όπως είπε, οποιαδήποτε και αν είναι τα αίτια, αυτό δεν μπορεί να απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο και την ανείπωτη θλίψη των οικογενειών των αδικοχαμένων.

Πρόσθεσε ότι έχει επικοινωνήσει προσωπικά με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα και έχει εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Ιωάννη Παπαμελετίου, καθώς και άλλους αξιωματούχους στην Ελλάδα.

Σημείωσε επίσης ότι μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία, συμμετέχοντας στο βαρύ εθνικό πένθος, έχει προβεί σε φωταγώγηση του κτηρίου με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X