ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκστασιασμένος ο Φαίδωνας με το Κύπελλο - «Για την πόλη μας»

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

24news team

Η ομάδα της Πάφου στέφθηκε πανάξια Κυπελλούχος Κύπρου για τη σεζόν 2023-24, για πρώτη φορά στην ιστορίας της, σκορπώντας τεράστια χαρά στους κατοίκους της πόλης, αλλά και στους πιστούς οπαδούς της που έκαναν το ταξίδι στο Γ.Σ.Π.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης φορώντας, ως Παφίτης και ο ίδιος, τη φανέλα της Πάφου. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ήταν και αυτός που μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα απένειμαν τα μετάλλια στους νικητές. Αδιαμφισβήτητα, ο κ. Χριστοδουλίδης έκλεψε την παράσταση, καθώς πανηγύρισε με τη ψυχή του την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο δήμαρχος Πάφου, κ. Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και φορώντας το κασκόλ του πανηγύρισε και αυτός το μεγάλο αυτό επίτευγμα. Μάλιστα, ο κ. Φαίδωνος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το γήπεδο, από την κερκίδα και την απονομή, ενώ μετά το τέλος του αγώνα έκανε κάλεσμα στους παφίτες για το σημείο όπου θα κορυφώνονταν οι πανηγυρισμοί.

«Για την πόλη μας», σχολίασε ο δήμαρχος Πάφου - Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις του

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση