ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είδε τον Αρχιεπίσκοπο ο Ν. Τορναρίτης - Συνέργειες σε προγράμματα κοινωνικής στήριξης και πολιτισμού

Ο κ. Τορναρίτης εξέφρασε το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει προς τον Μακαριότατο

Ανακοινώσεις

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας Νίκος Τορναρίτης συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη στις 11:30 το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, με τον οποίο είχε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων ενόψει των Δημοτικών Εκλογών. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας.

Από την πρώτη αυτή επαφή, ο υποψήφιος Δήμαρχος διαπιστώνει κοινά πεδία συνεργασίας του Δήμου Λευκωσίας με την Αρχιεπισκοπή, που εδρεύει στο ιστορικό κέντρο με πλήθος από μοναδικά εκκλησιαστικά μνημεία και την Εκκλησία της Κύπρου ως σύνολο. Ειδικότερα, συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο τη συνεργασία σε προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης ευάλωτων ομάδων, καθώς και σε προγράμματα πολιτισμού και προώθησης της Λευκωσίας ως ελκυστικού προορισμού για επισκέπτες.

Ο Ν. Τορναρίτης ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για τις προτάσεις που διαμορφώνει, σε σχέση με την προσέλκυση νεανικού πληθυσμού και οικονομικής δραστηριότητας με την χωροθέτηση πανεπιστημιακών σχολών στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας. Ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την πτυχή αυτή και το ενδεχόμενο συμβολής της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ο κ. Τορναρίτης εξέφρασε το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει προς τον Μακαριότατο και την πολύτιμη συνεισφορά της Εκκλησίας της Κύπρου μέσα από τις πνευματικές, ανθρωπιστικές και κοινωνικές της δραστηριότητες.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση