ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εγκαταλείπουν τον Γ. Ελεγκτή οι υποστηρικτές του - βουλευτές

Γ. Περδίκης: «Δεν με ικανοποιεί η στάση του Γ. Ελεγκτή για CYPRA» - Έρευνα και από Βουλή για πολιτογραφήσεις

Στέλιος Ξιουρής

Εγκαταλείπουν οι διαπρύσιοι κήρυκες και φανατικοί υποστηρικτές τον Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, επισημαίνοντας ότι στο θέμα του σφαγείου CYPRA δεν επέδειξε την ενδεδειγμένη στάση.

Έτσι καταρρίπτεται και το επιχείρημα του κ. Μιχαηλίδη ότι όσοι του επισήμαναν τα σφάλματα του στον χειρισμό της υπόθεσης του σφαγείου CYPRA (όπως ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος που μίλησε για πλάτες του Γ. ελεγκτή στην Γ. Λογίστρια και στον σύζυγο της ιδιοκτήτη του σφαγείου) ελαύνονται από αλλότρια κίνητρα και είναι πολέμιοι του.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης που πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, εξέφρασε δυσφορία για την στάση του Γενικού Ελεγκτή για την υπόθεση CYPRA. Αναφέροντας χαρακτηριστικά «ότι άργησε παρά πολύ να παραπέμψει την Γενική Λογίστρια για πειθαρχική διερεύνηση κι ενώ γνώριζε πολλά (ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης) για τις πράξεις του συζύγου της και ιδιοκτήτη του CYPRA …»

Έρευνα και από Βουλή για πολιτογραφήσεις

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης εισηγήθηκε να αναλάβει η ίδια η Βουλή, την έρευνα για τις πολιτογράφησεις. Δεν εμπιστευόμαστε, τόνισε, την ερευνητική επιτροπή και υπέδειξε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να ξαναγράψει το Σύνταγμα.

Σημείωσε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών πρέπει να καταθέσει όλα τα στοιχεία στην Βουλή, ώστε να προχωρήσει η έρευνα από την Επιτροπή Ελέγχου, για την παραχώρηση διαβατηρίων.

Ας δώσει είπε ο κ. Περδίκης στοιχεία για μεσάζοντες, επενδύσεις των πολιτογραφημένων, τα έργα τους, αλλά και για την Wargaming και όλες τις παραμέτρους γύρω από το θέμα των χρυσών διαβατηρίων...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X