ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγινε και αυτό στη Κύπρο - Πιάστηκαν στα χέρια για τη... δημαρχία!

Παρατράγουδα στη Λεμεσό

24news team

Η επέμβαση της Αστυνομίας χρειάστηκε για να κατευναστούν τα πνεύματα, ύστερα από το τέλος debate που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους Δημάρχους Λεμεσού, Νίκο Νικολαϊδη και Γιάννη Αρμεύτη το βράδυ της Τρίτης (28/5) σε αμφιθέατρο στο Λανίτειο Λύκειο.

Συγκεκριμένα, στον χώρο βρίσκονταν εκατοντάδες πρόσωπα για να παρακολουθήσουν το debate των δύο υποψηφίων και αφού ολοκληρώθηκε, φαίνεται να προέκυψαν διαφωνίες και αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι στο προαύλιο του χώρου. Για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, χρειάστηκε η άμεση επέμβαση μελών της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο.

Ωστόσο, αργότερα, η Αστυνομία δέχθηκε καταγγελία από άτομο που βρισκόταν και αυτό στο αμφιθέατρο και σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, έγινε δέκτης επίθεσης από άγνωστο πρόσωπο κατά την αποχώρησή του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο παραπονούμενος δεν φαίνεται να υποστεί οτιδήποτε σοβαρό. 

Θυμίζουμε ότι οι Δημοτικές Εκλογές που αναμένεται να μονομαχίσουν οι εν λόγω δύο υποψήφιοι, είναι προγραμματισμένες για τις 9 Ιουνίου 2024. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση