ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΔΕΚ: Στα χαρακώματα ο Παπαδάκης

Σιζόπουλος και Παπαδάκης βρίσκονται εδώ και καιρό σε ρήξη

Το ενδεχόμενο να σταλεί στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΔΕΚ ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης εξέτασε το απόγευμα της Κυριακής το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος. Σύμφωνα με στελέχη του κόμματος η καταγγελία είναι οτι δεν τηρεί τις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις που έχει απέναντι στο κόμμα.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ είχε αναφέρει στη συνεδρία πως δεν καταβάλλει συγκεκριμένο ποσό στο κόμμα από τον μισθό του ως Eυρωβουλευτής. Για την υπόθεση διορίστηκε ως ερευνών λειτουργός ο Κωστής Ευσταθίου ο οποίος θα κληθεί να ερευνήσει κατά πόσο ισχύουν οι καταγγελίες ή όχι. Στο ενδεχόμενο που οι καταγγελίες ισχύουν, ο Ευρωβουλευτής θα σταλεί σε πειθαρχικό.

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του Δημήτρη Παπαδάκη, ο Ευρωβουλευτής τηρεί τις υποχρεώσεις του, ενώ όπως αναφέρεται, δεν έχει ενημερωθεί για τα όσα τον καταγγέλλουν. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Δημήτρης Παπαδάκης βρίσκονται εδώ και καιρό σε ρήξη, καθώς ο ευρωβουλευτής έχει επικρίνει πολλές φορές την ηγεσία της ΕΔΕΚ για αποφάσεις και πολιτικές.

Πηγή: Η Καθημερινή

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X