ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ – Η Νατάσα Πηλείδου για Εκτελεστική Διευθύντρια

Τι δήλωσε η Αννίτα Δημητρίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Νατάσα Πηλείδου είναι η προσωπική επιλογή της Αννίτας Δημητρίου, για να αναλάβει τα καθήκοντα της Εκτελεστικής Διευθύντριας του ΔΗΣΥ.

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει αποφασίσει να ζητήσει έγκριση από το Πολιτικό Γραφείο για διορισμό της Νατάσας Πηλείδου ως Εκτελεστικής Διευθύντριας του ΔΗΣΥ με αρμοδιότητα επί όλου του φάσματος της Διοίκησης του κόμματος.

Η διαδικασία ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου θα λάβει χώρα μόλις τηρηθούν οι πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας λόγω της πρόσφατης προϋπηρεσίας της κ. Πηλείδου ως υπουργού.

Σε δηλώσεις της η πρόεδρος του κόμματος σημείωσε ότι είναι προσωπική εισήγηση προς το Πολιτικό Γραφείο για να αναλάβει ως Εκτελεστική Διευθύντρια στον ΔΗΣΥ η πρώην υπουργός.

Η κα Δημητρίου εξήγησε ότι η συγκεκριμένη θέση ουσιαστικά θα έχει το πορτφόλιο της ευρύτερης διοίκησης του κόμματος σε όλο του το φάσμα, εφόσον τηρηθούν οι δέουσες διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο και εγκριθεί η εισήγηση. «Είμαι σίγουρη ότι η κα Πηλείδου με το έργο το οποίο έχει προσφέρει, όχι μόνο ως υπουργός και ως υφυπουργός, θα συμβάλει τα μέγιστα στη νέα προσπάθεια που θέλουμε για τη μελλοντική πορεία του ΔΗΣΥ, για όλα αυτά που ενωμένοι, με θέληση και αποφασιστικότητα, θα διασφαλίσουμε. Την ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή», πρόσθεσε.

«Αγαπημένη μου Νατάσα, καλωσόρισες με μια νέα ιδιότητα στο σπίτι σου, τον ΔΗΣΥ, ανυπομονώ για τη συνεργασία μας και για όλα αυτά που είμαι βέβαιη ότι θα επιτύχουμε στη συνέχεια», είπε προς την κα Πηλείδου.

Πηλείδου: Μαζί για την αξιοπιστία του ΔΗΣΥ

Από την πλευρά της η πρώην υπουργός, ευχαρίστησε την Πρόεδρο του κόμματος για την εμπιστοσύνη.

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την τιμητική εισήγηση που θα γίνει στο Πολιτικό Γραφείο. Σίγουρα για εμένα η υλοποίηση του δικού σου οράματος και όλης της ηγεσίας για την αυριανή μέρα του ΔΗΣΥ είναι ένα πρώτιστο μέλημα, είναι κάτι το οποίο πρέπει και μπορεί να υλοποιηθεί, πιστεύω, μέσα σε γρήγορα χρονοδιαγράμματα. Εφόσον εγκριθεί η εισήγηση, είμαι στη διάθεση του κόμματος και είμαι σίγουρη ότι μπορούμε μαζί να πάρουμε τον ΔΗΣΥ σε ακόμα πιο ψηλό σημείο, όπου πλεόν η αξιοπιστία του να είναι ορατή όχι μόνο μέσα από τις πολιτικέ τις οποίες εισηγείται, τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες προωθεί, αλλά και μέσα από τη χρηστή διοίκηση και όλες τις διαδικασίες, και τη διαφάνεια, που θα χαρακτηρίζει τον οργανισμό ως έναν σύγχρονο οργανισμό, ως ένα κόμμα που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο» ανάφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X