ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη: «Τρικυμία αντιφατικών θέσεων»

«Ο κ. Χριστοδουλίδης οφείλει επιτέλους να είναι ειλικρινής απέναντι στο λαό»

«Η τρικυμία αντιφατικών θέσεων του κ. Χριστοδουλίδη για κάθε θέμα, θα ήταν διασκεδαστική εάν δεν αφορούσε το μέλλον της χώρας μας και της κυπριακής κοινωνίας», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ με αφορμή και τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό debate του ΡΙΚ και το ενδεχόμενο συνεργασίας του Νίκου Χριστοδουλίδη με το ΕΛΑΜ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του κόμματος

Όσες σχοινοβασίες και όσα ακροβατικά και αν κάνει ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο κύκλος δεν τετραγωνίζεται. Οι δε τοποθετήσεις του για το τι είδους κυβέρνηση θέλει να κάνει, σε περίπτωση βέβαια εκλογής του, έχουν διαφοροποιηθεί τόσες φορές που αγγίζουν τα όρια του τραγέλαφου. Ψες στη συζήτηση στο ΡΙΚ ακούσαμε και την νέα εκδοχή:

1.Από «αντισυστημικός» δήθεν υποψήφιος, ο κ. Χριστοδουλίδης κατέληξε ο υποψήφιος κομμάτων αντικρουόμενων θέσεων.

2. Από την κυβέρνηση «Εθνικής Ενότητας» που να τους χωράει όλους, είχαμε τη μετάλλαξη σε κυβέρνηση «ευρείας αποδοχής», μια προσπάθεια δηλαδή αναβίωσης μιας Κύπρου χωρίς αντιπολίτευση, όπως εκείνη που είχαμε τη δεκαετία του 1960.

3. Από την πρόθεση πρόσκλησης στο Δημοκρατικό Συναγερμό για συμμετοχή, είχαμε την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική από κάθε άποψη θέση ότι θα ενθαρρύνει την αποστασία Συναγερμικών στελεχών στο δικό του παράδειγμα.

4. Από τη δήλωση ότι μιλά με κορυφαία Συναγερμικά στελέχη, είχαμε τη δική του τοποθέτηση ότι δεν μιλάει με κανένα τέτοιο στέλεχος στο προηγούμενο debate.

5. Από τον χθεσινό μη αποκλεισμό του ΕΛΑΜ είχαμε σήμερα τον αποκλεισμό του, προκειμένου να κατευνάσει αντιδράσεις.

6. Το κορυφαίο όμως που ακούσαμε χθες, είναι ότι ο κ. Χριστοδουλίδης, παρά το ότι διατυμπανίζει ότι θέλει να προσκαλέσει και άλλα κόμματα, υποστήριξε ότι για τον σχηματισμό κυβέρνησης δεν θα ακούσει καν τα ίδια τα κόμματα που τον υποστηρίζουν.

Ο κ. Χριστοδουλίδης οφείλει επιτέλους να είναι ειλικρινής απέναντι στο λαό. Οφείλει να συνεννοηθεί πρώτα με τους συνεταίρους του, τον κ Νικόλα Παπαδόπουλο, τον κ Καρογίαν, τον κ Σιζόπουλο, τους Κυνηγούς, την κα Θεοχάρους που ο καθένας τους μας λέει μια διαφορετική εκδοχή κάθε μέρα και στους οποίους χθες έδειξε να γυρίζει την πλάτη.

Οφείλει – κυρίως – να είναι, για μια έστω φορά, ευθύς και ντόμπρος απέναντι στους πολίτες. Γιατί, η τρικυμία αντιφατικών θέσεων του κ. Χριστοδουλίδη για κάθε θέμα, θα ήταν διασκεδαστική εάν δεν αφορούσε το μέλλον της χώρας μας και της κυπριακής κοινωνίας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X