ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ: «Η Κύπρος του 2022 δεν θα ξεχάσει ποτέ την Κύπρο που άφησε πίσω της το ΑΚΕΛ»

Η ανακοίνωση του Κόμματος

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφορικά με τη συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Η Κύπρος του 2022 δεν θα ξεχάσει ποτέ την Κύπρο που άφησε πίσω της το ΑΚΕΛ το 2013. Και τους κόπους και τις θυσίες τους οι συμπολίτες μας για να φτάσουμε εδώ, δεν θα τις χαρίσουν σε κανέναν».

Η ανακοίνωση του κόμματος

Το ΑΚΕΛ που έγινε συνώνυμο με την κατάρρευση της οικονομίας και με την αποστέρηση της αξιοπρέπειας των πολιτών, σήμερα επιτίθεται με θράσος στη διακυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη.

Όμως η Κύπρος του 2022 δεν θα ξεχάσει ποτέ την Κύπρο που άφησε πίσω της το ΑΚΕΛ το 2013. Και τους κόπους και τις θυσίες τους οι συμπολίτες μας για να φτάσουμε εδώ, δεν θα τις χαρίσουν σε κανέναν. Ούτε στο ΑΚΕΛ αλλά ούτε και σε εκείνους που επιστρατεύουν τον λαϊκισμό και τα ψέματα όπως αποδείχτηκε περίτρανα και μετά τη χτεσινή συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, ότι έκανε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέλαβε πρωτοβουλίες για την ενότητα του Δημοκρατικού Συναγερμού κι ο Αβέρωφ Νεοφύτου τις αποδέχτηκε όλες. Εκείνος που τις απέρριψε ήταν ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Ούτε και εκβίασε κανένας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραιτηθεί από Υπουργός ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ικανή και υπεύθυνη ηγεσία σημαίνει να είσαι ειλικρινής. Οι συμπολίτες μας έχουν πληρώσει ακριβά το τίμημα του λαϊκισμού. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας γυρίσει πίσω.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση