ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκαν μαχαίρια στον ΔΗΣΥ: «Ίντα τζαιρούς εφτάσαμε»

Αντιπαράθεση με φόντο την υποψηφιότητα του Κώστα Κωνσταντίνου για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου

24news team

Το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού επικύρωσε την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, με μυστική ψηφοφορία την υποψηφιότητα του Κώστα Κωνσταντίνου για τη θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Πάφου.

Η συγκεκριμένη απόφαση άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με μέλη του ΔΗΣΥ να έρχονται σε δημόσια αντιπαράθεση εξαπολύοντας πυρά εκατέρωθεν.

Τον «χορό» άνοιξε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και Νομικός Σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Κρις Τριανταφυλλίδης, ο οποίος άφησε αιχμές, για την εν λόγω απόφαση, προς το πρόσωπο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του κου Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα ο κος Τριανταφυλλίδης αναφέρει μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ψες στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗ.ΣΥ αποκαλύφθηκε η κινητήριος δύναμη πίσω από την αποστασία και την επακόλουθη διάσπαση που οδήγησε στο εκλογικό αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών του Φεβρουαρίου του 2023. Αισθανόμενος έντονα την ανάγκη να λάβει θετική ψήφο ο πρωταγωνιστής τότε της αποστασίας στη Πάφο - ως μέρος υλοποίησης του γενικότερου σχεδιασμού που κάποιοι θα αντιληφθούν όταν γ’ αυτούς δυστυχώς θα είναι πλέον αργά- πήρε το λόγο και υποστήριξε θετική ψήφο προς τον Κ. Κωνσταντίνου με στόχο – άκουσον - άκουσον κοροϊδία- την ενότητα! Στο βαθμό που εξαρτάται από κάποιους μάθε ότι δεν θα σου περάσει να πετύχεις τους σχεδιασμούς σου. Δυστυχώς όμως, όπως έγινε και τον Φεβρουάριο, ο ΔΗ.ΣΥ θα είναι ο μεγάλος χαμένος. Εσύ καλά τώρα …..προς τα μπουζούκια τραβάς!»

Ακολούθως ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε πως ο κος. Τριανταφυλλίδης δεν παρευρέθηκε στο Πολιτικό Γραφείο ενώ είπε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος. «Ήρθε πριν από λίγα χρόνια στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Ιστορικό στέλεχος είναι ο Παναγιώτης Δημητρίου, ο Ιωάννης Κασουλίδης, ο Ισίδωρος Μακρίδης».

Εν συνέχεια ο κος. Δίπλαρος σε δηλώσεις του στον ALPHA και στην εκπομπή της Κατερίνας Αγαπητού δήλωσε: «Αν νιώθει ότι θα πρέπει να αποστείλει την παραίτησή του, να την στείλει και να την μελετήσουμε». Ερωτηθείς ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αν θα γίνει δεκτή η παραίτησή του κου. Τριανταφυλλίδη απάντησε: «Είναι κάτι που θα δει η ηγεσία, οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά».

Ο κος Τριανταφυλλίδης, από πλευράς του, σήκωσε το γάντι και απάντησε στον κο Δίπλαρο λέγοντας: «Κατά τη Κυπριακή: Ίντα τζαιρούς εφτάσαμε! Εκφράστηκε αρνητικά για μένα δημόσια ο Ευθύμιος Διπλανός. Απαντώ: Το θεωρώ τίτλο τιμής!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση