ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΠΑ - Αυτοί είναι οι έξι «εκλεκτοί» για Ευρωεκλογές

Πάει προς έγκριση στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τους έξι υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφέιο της Δημοκρατικής Παράταξης να εισηγηθεί προς έγκριση στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Η ανακοίνωση

Η Πολιτική Γραμματεία και το Πολιτικό Γραφείο της Παράταξης, σε σημερινή συνεδρίαση με θέμα τις Εκλογές για ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της 9ης Ιουνίου 2024, ομόφωνα αποφάσισε να εισηγηθεί τις πιο κάτω υποψηφιότητες, προς έγκριση στο Πολιτικό Συμβούλιο:

  1. ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣ - Αριστίνδην
  2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΣ – Στέλεχος Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗΠΑ Λεμεσού & Δημοτικός Σύμβουλος Κάτω Πολεμιδιών
  3. ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ ΜΑΡΙΝΟΣ – Αντιπρόεδρος ΔΗΠΑ & Δημοτικός Σύμβουλος Αγλαντζιάς
  4. ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ - Αριστίνδην
  5. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ – Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΠΑ & Βουλευτής Λευκωσίας
  6. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ - Αριστίνδην

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου έχει αμιγώς Ευρωπαϊκό προφίλ και στοχεύει στην ανανέωση προσώπων, πολιτικών και λειτουργίας των θεσμών.

Πρόκειται για ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, που καλύπτει όλα τα φάσματα της κοινωνίας, τα ενδιαφέροντα και τις προκλήσεις της, αντιπροσωπεύοντας τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Συνδυάζει την πολιτική εμπειρία, τη σύγχρονη γνώση και την εξειδίκευση, ενώ παράλληλα αντανακλά τις αξίες και ιδεώδη που πρεσβεύουμε ως Δημοκρατική Παράταξη.

Αποτελείται από δυναμικές προσωπικότητες, με αναγνωρισμένη προσφορά, καταρτισμένους και καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά. Άτομα με σημαντική παρουσία και προσφορά στα κοινά, με αποδεδειγμένες ευαισθησίες.

Τόσο η ΔΗΠΑ-Συνεργασία, όσο και οι Ευρωπαίοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες, εργαζόμαστε για μια Ευρώπη που θα βασίζεται στην ελευθερία, τη δικαιοσύνη και την ισότητα. Οραματιζόμαστε μια Ευρώπη όπου θα υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των χωρών και όπου οι Ευρωπαίοι πολίτες θα ζουν με ασφάλεια και θα ευημερούν.

Η πρόταση μας προς την κυπριακή κοινωνία συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά, που θα ωθήσουν τη δημιουργική και παραγωγική συμμετοχή μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση