ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημητρίου: Τι λέει για τη σχέση Κούμα - Αβέρωφ (vid)

«Ομερτά στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

24news team

Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ελεύθερα κι Ωραία» στο Κανάλι 6 βρέθηκε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, εξέφρασε τη θέση ότι υπάρχει μια ομερτά στον χώρο του ποδοσφαίρου που δεν επιτρέπει την διερεύνηση καταγγελιών, ενώ ερωτηθείς αν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή που να επιτρέπει τον έλεγχο της ΚΟΠ καθώς υπάρχει η εντύπωση πως είναι ανεξέλεγκτη, ο κ. Δημητρίου απάντησε ότι η Επιτροπή Θεσμών κάποια στιγμή θα πρέπει να εξετάσει αυτό το ζήτημα.

Ο κος Δημητρίου, αναφέρθηκε επίσης και στη σχέση του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα.

«Δεν αρνήθηκε ποτέ ο Αβέρωφ Νεοφύτου την ιδιάζουσα σχέση που έχει με τον κύριο Κούμα, γιατί έτσι χαρακτηρίζεται η σχέση νονού βαφτιστικού, είναι κουμπάροι.»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι οι πολιτικές πλάτες του Κούμα ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κος Δημητρίου απάντησε: «Αν υπάρχουν πολιτικές πλάτες, κάποιος μπορεί να σκεφτεί και να υποψιαστεί ότι είναι μέρος ο μοιρωτικός του κουμπάρος.»

Ωστόσο ο κος Δημητρίου, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν συμμετείχε σε συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών αφού δεν είναι μέλος ενώ τόνισε πως καλά έκανε και δεν ήταν επειδή εκεί θα υπήρχε η άμεση διασύνδεση. Όπως είπε, ο κος Νεοφύτου δεν συμμετάσχει σε επιτροπές που δεν είναι μέλος.

«Θεωρώ πως δεν ισχύει τίποτα, αλλά ήταν το πρόβλημα με την καθαρότητα του ονόματός του,» είπε ο κος Δημητρίου. 

Δείτε το video:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση