ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαψεύδονται τα περί καυγά Αναστασιάδη - Αβέρωφ

Fake news τελικά η ανάρτηση του Jho Low;

24news team

Αν και υπήρχε έντονη φημολογία για διαπληκτισμό ανάμεσα στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον τέως Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, εν ώρα πτήσης, μαρτυρίες που εξασφάλισε το 24News δίνουν μια διαφορετική εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη στην πτήση της Aegean για Αθήνα.

Η όλη υπόθεση φούντωσε μετά από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το account ‘’Jho Low ο Προεδρικος Βαφτιστικοςᵖᵃʳᵒᵈʸ’’, η οποία έγραφε: «Ήρταμεν Αθήνα με τον τατά μου, την νούννα μου τζαι την Ινώ για το γάμο της κόρης του Νίκου του Τορναριτη, τζαι πάνω στο αεροπλάνο της Aegean ήταν ο Φούλλης με τη Μαρία…ποιο awkward φάση πεθαίνεις που λαλούν τζαι οι καλαμαροι. Καταρχήν ούτε καλημέρα δεν είπαν. Τζιε σε μια μια στιγμή εκράγηκε ο Φούλλης τζιε άρκεψε ότι ευθύνεται ο τατάς μου για τις εκλογές. "Ήμουν πάντα δίπλα σου μια ζωή τζιεσυ επούλησες με. Τζιε ο τατάς μου να απαντά εγώ στήριξα σε όσο κανένας άλλος. Σκηνές απείρου κάλλους». Η εν λόγω ανάρτηση έγινε viral στα social media συγκεντρώνοντας αρκετά σχόλια ενώ άρχισε να κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό.

 

Να σημειωθεί ότι η σελίδα μας μέσα από την στήλη «Πιστολέρο» επίσης δημοσίευσε τις φήμες για λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες, ωστόσο, πρόσωπα από το περιβάλλον των δύο ανδρών μας πληροφόρησαν πως όχι μόνο δεν υπήρξε διαπληκτισμός ανάμεσα σε Νίκο Αναστασιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου αλλά αντιθέτως δεν χαιρετήθηκαν καν.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση