ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια η επιλογή των βασικών υποψηφίων αν δεν περάσουν β’ γύρο; Βίντεο

Τι δήλωσαν οι τρεις βασικοί διεκδικητές για τις προεδρικές εκλογές

24news team

Λίγα 24ωρα, μας χωρίζουν από τις Προεδρικές εκλογές και οι υποψήφιοι πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας δίνουν την τελική τους μάχη σε μία προσπάθεια να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών.

Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης, φιλοξενήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (1/2) στο στούντιο του ΡΙΚ, δίνοντας τις δικές τους θέσεις σε περίπτωση εκλογής τους.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή τον αποκλεισμό τους από τον α' γύρο και την μη εξασφάλιση μιας θέσης στον β' γύρο.

«Θεωρώ τους ψηφοφόρους μου ότι είναι ώριμοι και εμπιστεύομαι την κρίση τους», είπε ο κος. Μαυρογιάννης ενώ σημείωσε πως θα λάβει μόνος του την απόφαση.

Από πλευράς του ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε αισιοδοξία πως θα περάσει στον δεύτερο γύρο και ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής στις Προεδρικές Εκλογές, «Δεν είναι κάτι που με έχει προβληματίσει, εάν και εφόσον βρεθούμε σε τέτοιο ενδεχόμενο θα τοποθετηθώ ως μονάδα».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σημείωσε ότι, «κατεβήκαμε σε αυτές τις εκλογές για να τις κερδίσουμε», ωστόσο, ο κος. Νεοφύτου απαντώντας για ενδεχόμενο αποκλεισμού του, είπε πως «έχουμε κόμμα με θεσμούς και διαδικασίες».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση