ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρόεδρος: «Δεν είναι τυχαίο το Νίκαρος»

Η αναφορά του στον Ανδρέα Μαυρογιάννη

24news team

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Αναστασιάδης στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Χωρίς Περιστροφές», με τον Γιάννη Καρεκλά.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως «σφάλματα έγιναν από όλους μας αλλά δεν φταίει καμία διακυβέρνηση για τη μη λύση του Κυπριακού».

Σε ερώτηση μάλιστα του κου Καρεκλά σχετικά με το εάν είχε τους συνεργάτες που θα ήθελε ο ίδιος για να τον στηρίξουν στο Κυπριακό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε αγόμενος και φερόμενος από συμβούλους ή από συνεργάτες. 

«Δεν θεωρώ ότι ευθύνονται οι συνεργάτες μου, όταν η λύση δεν οφείλεται στην ελληνοκυπριακή πλευρά. Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν είναι ο αγόμενος και φερόμενος από συμβούλους ή από συνεργάτες. Δεν θεωρώ πως είναι τυχαίο αυτό που μου απέδιδαν, ''ο Νίκαρος''. Το θεωρώ πως απέδιδε αυτό που είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, ούτε άγεται, ούτε φέρεται από οποιονδήποτε. Υπήρξα πάντοτε συνεργάτης στενότατα με τον κo. Μαυρογιάννη, με τη διαπραγματευτική ομάδα η οποία ήταν διευρυμένη, δεν υπήρξε ποτέ διαφωνία όσον αφορά τις τελικές προτάσεις που υποβάλαμε το 2017. Υποβάλαμε με δική μου εισήγηση και πολλή μελέτη των μελών της διαπραγματευτικής ομάδας τις προτάσεις για όλα τα πέντε στοιχεία των έξι από το πλαίσιο Γκουντέρες».

Δείτε το απόσπασμα από το σημείο 31:10

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X