ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δακρυσμένοι αποχαιρέτησαν τον Αβέρωφ (vid)

«Να προσέχετε τους φίλους σας»

24news team

Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν σήμερα τον απερχόμενο πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. Στελέχη του κόμματος και συνεργάτες του, τον υποδέχθηκαν στα γραφεία του ΔΗΣΥ, προσφέροντάς του λουλούδια και ευχαριστώντας τον για όσα πρόσφερε τόσα χρόνια. 

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του ΔΗΣΥ στο facebook, η Ξένια Κωνσταντίνου, διάβασε τον αποχαιρετιστήριο λόγο ενώ στη συνέχεια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους.

«Πρόεδρέ μας,

Εκ μέρους όλων εμάς που είχαμε το προνόμιο να σε γνωρίσουμε, να εργαστούμε μαζί σου και δίπλα σου, να μάθουμε και να κερδίσουμε τόσα πολλά από εσένα, ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Οι ιδέες σου, το πείσμα και η εργατικότητά σου, θα μας συντροφεύουν πάντα. Κυρίως όμως, η φιλοπατρία σου και η αίσθηση ευθύνης που επέδειξες σ’ όλη σου την πορεία, σε καθιστούν έναν ηγέτη που πρόσφερε πολλά περισσότερα στην πατρίδα και στο λαό της σε αντιδιαστολή με το τι κέρδισε. Η Κύπρος, σου οφείλει πολλά!
Σ’ ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σου στον Δημοκρατικό Συναγερμό. Στις αρχές και στις αξίες της παράταξής μας. Το πολιτικό σου αποτύπωμα θα μας συνοδεύει για πάντα.
Σου ευχόμαστε ολόψυχα κάθε καλό στη συνέχεια της πολιτικής και προσωπικής σου ζωής. Όλοι εμείς οι συνεργάτες σου στον Δημοκρατικό Συναγερμό, η μεγάλη σου πολιτική οικογένεια, σου χρωστάμε πολλά! Παραμένεις μάχιμος και παραμένουμε δίπλα σου. Και … αν έχεις κάνει σ’ όλη αυτή τη δύσκολη πορεία και εχθρούς, ο Ουίνστων Τσώρτσιλ θα έλεγε «καλώς! Αυτό σημαίνει ότι έχεις ορθώσει το ανάστημά σου για κάτι, κάποτε στη ζωή σου».
Και εσύ Πρόεδρέ μας, το όρθωσες άπειρες φορές για το καλό του τόπου σου!
Με απεριόριστη εκτίμηση,
…όλοι εμείς!».

Με τη σειρά του, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε: «Να είστε αξιοπρεπείς πάντα! Αξιοπρέπεια όχι όταν κερδίζεις, αξιοπρέπεια στα δύσκολα. Και δεύτερο να προσέχετε τους φίλους σας και την οικογένειά σας. Και η δεύτερη οικογένειά μας και η μεγαλύτερη είναι ο Συναγερμός και να τον προσέχετε».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση