ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δάκρυσε ο Κέττηρος για ΑΚΕΛ - «Λύγισε» και η δημοσιογράφος (vid)

Δύσκολες ώρες στο κόμμα της Αριστεράς

24news team

Με έναν κόμπο στο λαιμό και με δάκρυα στα μάτια, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επανεκλογή του, με το κόμμα του ΑΚΕΛ, ο Νίκος Κέττηρος. 

Δεν μπόρεσε όμως να χαρεί την προσωπική του επιτυχία, αφού το κόμμα του, το ΑΚΕΛ, απέτυχε στις εκλογές με τα ποσοστά που εξασφάλισε, να είναι απογοητευτικά. «Δεν αρμόζει στο ΑΚΕΛ να είναι σε αυτά τα ποσοστά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που ο Νίκος Κέττηρος, μιλώντας για την αποτυχία του κόμματός του στις βουλευτικές του 2021, δάκρυσε, με την δημοσιογράφο, Κατερίνα Ιωάννου, να συγκινείται εμφανώς και η ίδια με την εικόνα του βουλευτή Αμμοχώστου, η οποία ήταν αυτή που αποτύπωσε τα όσα νιώθουν όλοι στο κόμμα της Αριστεράς. 

«Πρέπει να προβληματιστούμε πολύ σοβαρά, μπορεί στους σταυρούς προτίμησης να πήγα καλά αλλά δεν είναι προσωπικώς το ΑΚΕΛ, δεν μάθαμε έτσι να περνούμε στο ΑΚΕΛ. Δεν περάσαμε τα μηνύματά μας, κάτι φταίει, προφανώς φταίξαμε εμείς που δεν προσπαθήσαμε όσο έπρεπε… Ο κόσμος έστειλε τα μηνύματά του και αυτή την ώρα που είμαι φορτισμένος δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά τα ζητήματα» είπε μεταξύ άλλων.

«ΑΚΕΛ ήμουν, ΑΚΕΛ είμαι και ΑΚΕΛ θα παραμείνω είτε είμαι πρώτος, είτε είμαι δεύτερος είτε δέκατος, είτε ενδέκατος στην Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά το ζήτημα είναι ότι όντως κάτι φταίει», είπε σε έντονο ύφος μετά από σχετική αναφορά για την πρωτιά στους σταυρούς προτίμησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X