ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βιβλιοκρατία» στην οικία του Νίκου Χριστοδουλίδη (Βίντεο)

Δείτε πως σχολιάζει ο κος. Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

24news team

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κανάλι 6» και αποκάλυψε πως έχει στο σπίτι του 5 με 6 χιλιάδες τόμους βιβλία, κάποια από τα οποία είναι σε κιβώτια λόγω έλλειψης χώρου.

Επίσης, δήλωσε πως όσο κουρασμένος και να είναι κάθε βράδυ, διαβάζει πάντα ένα βιβλίο πριν πάει για ύπνο. Βέβαια, ερωτηθείς για το ποιο βιβλίο διάβασε το προηγούμενο βράδυ, ο κος Χριστοδουλίδης δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

«Δεν κυβερνούμε με τον αριθμό των βιβλίων που έχουμε σπίτι μας»

Η εν λόγω ατάκα του υποψήφιου Προέδρου έγινε αμέσως viral ενώ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Για παράδειγμα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Πολίτη», ο κος Χριστοφίδης είπε: «Ο αριθμός των βιβλίων που έχουμε σπίτι μας, δεν είναι τεκμήριο, ούτε ευφυΐας, ούτε γνώσης, ούτε ότι με αυτόν τον αριθμό μπορούμε να κυβερνήσουμε. Αν ο κύριος Χριστοδουλίδης έχει τόσα πολλά κιβώτια με βιβλία θα τον συμβούλευα να τα δώσει στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου για να έχουν πρόσβαση όλο και περισσότερο νέοι άνθρωποι».

Μάλιστα, με γρήγορα μαθηματικά, υπολόγισαν πως αν ο κος. Χριστοδουλίδης διαβάζει τόσα βιβλία από 20 ετών, σημαίνει πως διαβάζει περίπου 25 βιβλία τον μήνα. «Μπράβο στον κο. Χριστοδουλίδη που μπορεί και αγοράζει 25 βιβλία τον μήνα», είπε ο κος Χριστοφίδης.

Βίντεο από «Ξεροτήανα Πάφου»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X