ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυστηρές συστάσεις Χριστοδουλίδη προς Υπουργούς για λιμουζίνες

Η σύσταση γίνεται στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και της υποδειγματικής εικόνας που πρέπει να δίνουν όλοι οι αξιωματούχοι του κράτους

ΚΥΠΕ

Η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική απέστειλε χθες επιστολή προς όλους τους Υπουργούς και Υφυπουργούς σε συνέχεια σχετικών αναφορών και αυστηρών εντολών του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στις 8 Μαρτίου για αυστηρή τήρηση και εφαρμογή των κανονισμών για την χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων του κρατικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Στην επιστολή, που στάλθηκε με οδηγίες του ΠτΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Πική υπενθυμίζει πως βάσει των κανονισμών τα οχήματα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων των Υπουργών και Υφυπουργών, περιλαμβανομένων επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων, και δεν επιτρέπεται να οδηγούνται από τον/την σύζυγο ή άλλο συγγενικό πρόσωπο ή οποιοδήποτε άλλο μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Όσον αφορά τους αστυνομικούς / φρουρά η επιστολή καλεί να τους συνοδεύουν μόνο στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες ή όπου αλλού κρίνεται απολύτως απαραίτητο, κατά τρόπο που να αποφεύγεται η κατάχρηση.

Η σύσταση γίνεται στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης και της υποδειγματικής εικόνας που πρέπει να δίνουν όλοι οι αξιωματούχοι του κράτους και με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X