ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ας μαζέψει κάποιος τον Σιζόπουλο (pic)

Δεν είναι όλες οι ώρες οι ίδιες!

Η ανησυχία ανάμεσα στους πολίτες είναι διάχυτη, και μάλιστα δεν θα ήμασταν υπερβολικοί, αν λέγαμε ότι ο πανικός είναι πρωταγωνιστής εδώ και λίγες μέρες στην Κύπρο.

Τα κρούσματα στο νησί αυξάνονται και η κοινωνία είναι εμφανώς τρομοκρατημένη.

Να θυμίσουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς συνιστούν ψυχραιμία ενώ παράλληλα πάρθηκαν μέτρα ούτως ώστε ο κορωνοϊός να περιοριστεί.

Μέσα στον κακό χαμό που επικρατεί ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, εμφανίστηκε στη συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής φορώντας μάσκα και -σαν να μην έφτανε αυτό- αστειευόταν «απειλώντας» με αγκαλιά συνάδελφο βουλευτή.

Να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα λένε οι ειδικοί επί του θέματος, μάσκα οφείλει να φορεί όποιος έχει συμπτώματα είτε του εν λόγω ιού είτε ενός κρυολογήματος. Εάν ο κ. Σιζόπουλος έχει κάποιο εκ των συμπτωμάτων, τότε ορθώς έπραξε -αν και τα αστεία ήταν αχρείαστα- εάν, ωστόσο, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, με όλο το θάρρος… ας τον μαζέψει κάποιος! Όπως λέει και ο σοφός λαός, δεν είναι όλες οι ώρες ούτε όλες οι περιστάσεις ίδιες.

Εν ώρα κρίσης, που ο κόσμος τα έχει χαμένα, δεν μπορεί να γίνονται αστεία από ανθρώπους της πολιτικής σκηνής του τόπου. Από ανθρώπους στους οποίους οι ίδιοι οι πολίτες στηρίζονται, περιμένοντας πράξεις και αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X