ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκλειστικό: Απειλές και σε άλλους αξιωματούχους

Στο πλευρό της Αννίτας Δημητρίου ο Δημήτρης Δημητρίου

24news team

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές αφού όπως έγινε γνωστό τόσο η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, όσο και άτομα από το συγγενικό της περιβάλλον, φρουρούνται από την Αστυνομία μιας και είναι αποδέκτες απειλών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24Νews οι διαδρομές των απειλών δείχνουν τις Κεντρικές Φυλακές. Το σημαντικό εύρημα από το ρεπορτάζ μας είναι το γεγονός πως οι απειλές κατά της ζωής της κας Δημητρίου φαίνεται να επεκτείνονται και σε άλλους αξιωματούχους του κράτους και ως προς αυτό έχει αυξηθεί η ετοιμότητα προστασίας τους.

Το 24News γνωρίζει για τουλάχιστον άλλους τρεις κρατικούς αξιωματούχους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Υπουργός Δικαιοσύνης φαίνεται να ενημερώθηκαν για τα γεγονότα πριν αυτά δουν το φως της δημοσιότητας

Να σημειωθεί ότι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Υπουργός Δικαιοσύνης φαίνεται να ενημερώθηκαν για τα γεγονότα πριν αυτά δουν το φως της δημοσιότητας.

Εντωμεταξύ η κα Δημητρίου φανερά ενοχλημένη με αναρτήσεις που έκαναν λόγο για σύλληψη συγγενικού της προσώπου, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες, η Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο για την Πρόεδρο της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου όσο και για μέλη του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας όπως αναφέρεται πιο πάνω αφορά τη λήψη μέτρων ασφάλειας και δεν έχουν καμία σχέση με την ανάρτηση συγκεκριμένης σελίδας σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης η οποία είναι παντελώς ανυπόστατη, ψευδής και ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η Πρόεδρος της Βουλής έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία διερευνά το αδίκημα της δημοσίευσης ψευδών ειδήσεων.

Η τοποθέτηση της Αννίτας - «Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει»

Σε μακροσκελή ανάρτησή της, η κα Δημητρίου ανέφερε πως εδώ και αρκετό διάστημα έχει δημιουργηθεί μια συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο την ίδια και την οικογένειά της, σημειώνοντας πως στη λάσπη επί προσωπικού δεν έδωσε σημασία, ωστόσο όταν στο στόχαστρο βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος και διαρρέονται απόλυτα ψεύδη, έχει την ηθική υποχρέωση να τοποθετηθεί. Η Πρόεδρος της Βουλής, τόνισε πως ούτε ο θεσμός της Προέδρου της Βουλής ούτε η ίδια τρομοκρατείται ή δέχεται να πιστεύει οποιοσδήποτε οτι βρίσκεται υπό ομηρία.

Δείτε την ανάρτησή της:

Σε κάποιο σημείο και η υπομονή τελειώνει.
Εδώ και αρκετό διάστημα έχει δημιουργηθεί μια συνεχόμενη μηχανή παραγωγής λάσπης με στόχο εμένα και την οικογένεια μου. Τα σενάρια που έχουν δημιουργηθεί και κυκλοφορούν είναι απίστευτα και όμως όταν ο στόχος είναι μια νέα γυναίκα πολιτικός, κάποιοι μπαίνουν στον πειρασμό να τα πιστέψουν. Θα έδωσε και αυτή δικαιώματα λένε κάποιοι...
Στη λάσπη επί προσωπικού δεν έδωσα σημασία. Οι στόχοι ήταν και είναι προφανείς.
Όμως ούτε ο θεσμός της Προέδρου της Βουλής ούτε και εγώ ως πρόσωπο τρομοκρατούμαι ή δέχομαι να πιστεύει οποιοσδήποτε οτι βρίσκομαι υπό ομηρία.
Τα υπέμεινα εδώ και καιρό διότι γνωρίζω καλά ότι τα δημόσια πρόσωπα πολύ συχνά γίνονται στόχοι επιθέσεων.
Όταν όμως στο στόχαστρο βρίσκονται πρόσωπα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος και διαρρέονται απόλυτα ψεύδη, στοχοποιούνται και διασύρονται χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα τότε έχω ηθική υποχρέωση να βγώ μπροστά και να μιλήσω.
Σας ενημερώνω πως ήδη έχω προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου για διαρροή ψευδών ειδήσεων που αφορούν όλα τα πιο πάνω. Το ψέμα και η ανηθικότητα δεν επιτρέπεται να επικρατήσουν και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί.
Η όλη μου δράση και στάση στην πολιτική ζωή ήταν να ενώνουμε δυνάμεις και να σπάζουμε στερότυπα. Αυτό θα πράξω και αυτή τη φορά. Δημόσια. Με διαφάνεια. Χωρίς κανένα φόβο.
Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους για τη στήριξη σας και τα μηνύματα που μου στέλνετε.

Η στήριξη του Δημήτρη

Άμεση ήταν η αντίδραση του συνυποψήφιου της Αννίτας Δημητρίου για την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπό της.

Δείτε την ανάρτησή του

Επικοινώνησα νωρίτερα με την Αννίτα Δημητρίου και της ανέφερα οτι σε αυτή την ιστορία θα είμαι δίπλα της. Το νέο ήθος που θέλω να επικρατήσει στη δημόσια ζωή δεν αφηνει κανένα περιθώριο ανοχής σε ανήθικες πρακτικές.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X