ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά, η Θεανώ είναι... βαμμένη ξανθιά! (Pic)

«Τι κάνει μια ξανθιά σε μια παρέα με δέκα 70ρηδες;»

Η νέα Ομάδα Πρωτοβουλίας «Απόφαση Ειρήνης», λόγω της σύστασής της, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον «Σπονδοφόρο», ο οποίος σχολίασε, εμπλέκοντας στο μικρό του, αλλά άκρως περιεκτικό κείμενο, την Θεανώ Καλαβανά, αλλά και την Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Το σχόλιο του «Σπονδοφόρο» έφερε την αντίδραση της κας Καλαβανά, η οποία απάντησε με χιούμορ...

Στα δύο σημεία, στα οποία οποία αναφέρεται στις δύο κυρίες, ο γράφων, αρχικά, βάζει 5 βαθμούς «Στην Ομορφιά» και αναρωτιέται «τι κάνει μια ξανθιά σε μια παρέα με δέκα 70ρηδες; Απόφαση Ειρήνης». Ακολούθως, τους 6 βαθμούς παίρνει η «αντίζηλος» (βλ. Ειρήνη Χαραλαμπίδου), για την οποία λέει πως έγινε έξω φρενών, λόγω του ότι χρησιμοποίησαν το δικό της... όνομα («Απόφαση Ειρήνης»), χωρίς, όμως, να καλέσουν την ίδια, αλλά την κα Καλαβανά.

Η τελευταία ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί όσον αφορά στην σύνθεση της Ομάδας Πρωτοβουλίας, γράφοντας τα εξής και απαντώντας με χιούμορ για το χρώμα των μαλλιών της:

«Στην Απόφαση Ειρήνης δεν ξεχωρίζουμε φύλα,κόμματα ή χρωματισμούς μαλλιών.Ο μόνος διαχωρισμός που κάνουμε μεταξύ αυτών που θέλουν λύση& Ειρήνη & αυτών που βολεύονται με την διχοτόμηση.
Απορρίπτω κατηγορηματικά όλα τα στερεότυπα με ξανθιές! Εμέναν εν βαμμένα btw
@Kathimerini_Cy»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X