ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από τα κατεχόμενα αναρτήθηκε το επίμαχο βίντεο σε βάρος Παπαδάκη

Τι αναφέρει η επιστολή της αστυνομίας

Τα κατεχόμενα χρησιμοποιούν οι γνωστοί - άγνωστοι υπονομευτές του Δημήτρη Παπαδάκη. Αυτό προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση της παράνομης βιντεογράφησης και δημοσίευσης βίντεο, που είχε ως στόχο την πολιτική και ηθική υπόσταση του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ευρωβουλευτής.

Με επίσημη επιστολή, ημερομηνίας 27 Αυγούστου, η Αστυνομία πληροφορεί ότι «μετά από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι τα ύποπτα IP Address που αφορούν την ανάρτηση του εν λόγω επίμαχου βίντεο, βρίσκονται στις τουρκοκρατούμενες περιοχές.»

Το αποτέλεσμα αυτό, επιβεβαιώνει πως εκείνοι που μεθόδευσαν την υπόσκαψη του Δημήτρη Παπαδάκη, μέσω της παράνομης βιντεογράφησης και ανάρτησης, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν, για τις βρώμικες δουλειές τους ακόμη και τα κατεχόμενα.

Για άλλη μια φορά, τους παραδίνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης, ιδιαίτερα στην κρίση των ανθρώπων της ΕΔΕΚ.

Ακόμα, καλούμε όλους όσους θεώρησαν υπερβολικές τις καταγγελίες μας για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, πίσω από την σκευωρία κατά Παπαδάκη, να αναθεωρήσουν. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X