ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Από ανεξάρτητη στους «Ανεξάρτητους» η Άννα Θεολόγου

Στόχος η επίλυση διαφόρων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων των πολιτών, από τους ίδιους τους πολίτε

H βουλευτής Άννα Θεολόγου ανακοίνωσε σε διάσκεψη Τύπου την ένταξή της στο κίνημα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ», το οποίο όπως ανέφερε, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανεξάρτητων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέων ανθρώπων, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Το κίνημα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει όνομα ανάλογο με τη φιλοσοφία του αφού είναι φτιαγμένο από πολίτες μη εξαρτημένους από πολιτικά, οικονομικά και προσωπικά συμφέροντα, με κοινές αξίες στα κοινωνικά ζητήματα και όραμα τους, την πρόοδο και την ευημερία της Κύπρου. Κύριος στόχος του κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ», πρόσθεσε, είναι η δημιουργία στρατηγικών σχεδιασμών γύρω από την επίλυση διαφόρων κοινωνικοοικονομικών προβλημάτων των πολιτών, από τους ίδιους τους πολίτες.

Ως αντιπρόσωπος πλέον του Κινήματος στην Βουλή, η κ. Θεολόγου επεσήμανε τη σημασία της δημιουργίας μιας εξ’ ολοκλήρου ανεξάρτητης ομάδας όπου ο πολιτικός ακτιβισμός θα αρχίζει από ατομικό επίπεδο και θα μεταφέρεται όχι σε κομματική αλλά σε συλλογική δράση.

«Η διάβρωση της δημόσιας υπηρεσίας, που αντί να εξυπηρετεί τον πολίτη φυτοζωεί εις βάρος του, ο καταχρασμός των δημόσιων ταμείων που επηρεάζει την ικανότητα του Κράτους να στοχεύει σε κοινωνικές παροχές, το γεγονός ότι η πλειοψηφία των πολιτών δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ζήσει σε αυτή την χώρα αξιοπρεπώς, μας αναγκάζει να προχωρήσουμε με τη δημιουργία αυτού του κινήματος», είπε.

Τέλος απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στην κοινωνία να συμπορευθεί με το κίνημα για ένα μέλλον «που δεν θα κοιτάζει ούτε δεξιά ούτε αριστερά, ούτε κέντρο, αλλά από κάτω προς τα πάνω, όπως κοίταζαν τον περασμένο αιώνα τα κοινωνικά κινήματα απέναντι στα απολυταρχικά καθεστώτα που καταπατούσαν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X