ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απέρριψε κατηγορηματικά ο Στιούαρτ όσα του αποδίδονται

Eπιβεβαίωσε την προσήλωση του ιδίου και της Αποστολής των ΗΕ στην Κύπρο στην αμερόληπτη και αντικειμενική άσκηση των όρων εντολής τους

ΚΥΠΕ

Απέρριψε κατηγορηματικά τις αναφορές που αποδίδονται στο πρόσωπό του ο επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, έπειτα από διάβημα που έγινε προς αυτόν από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την προσήλωση του ιδίου και της Αποστολής των ΗΕ στην Κύπρο στην αμερόληπτη και αντικειμενική άσκηση των όρων εντολής τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, Κορνήλιος Κορνηλίου, προέβη σε διάβημα προς τον κ. Στιούαρτ, με αφορμή τους ισχυρισμούς της τουρκοκυπριακής εφημερίδας "Γενί Ντουζέν" και όσα αποδίδονται στον κ. Στιούαρτ.

"Ο κ. Στιούαρτ απέρριψε κατηγορηματικά τις αναφορές που αποδίδονται στο πρόσωπο του σημειώνοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται περαιτέρω πως ο αξιωματούχος των ΗΕ επιβεβαίωσε στον κ. Κορνηλίου, την προσήλωση του ιδίου και της Αποστολής των ΗΕ στην Κύπρο στην αμερόληπτη και αντικειμενική άσκηση των όρων εντολής τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση