ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Παύλος Παπαγεωργίου

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Παύλος Παπαγεωργίου. Σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ αναφέρει ότι αποχαιρετά με θλίψη «έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ευσυνειδησία και αφοσίωση τον τόπο και τον λαό μας». 

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Το ΑΚΕΛ αποχαιρετά με θλίψη τον Παύλο Παπαγεωργίου, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ευσυνειδησία και αφοσίωση τον τόπο και τον λαό μας. Ο Παύλος Παπαγεωργίου συμπορεύτηκε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια με το ΑΚΕΛ και υπήρξε σημαίνουσα προσωπικότητα των Νέων Δυνάμεων της Αριστεράς.

Μετά την τραγωδία του 1974 ο Παύλος Παπαγεωργίου εργάστηκε, υπό τον Πρόεδρο Μακάριο, για την στέγαση και την ανακούφιση του προσφυγικού κόσμου. Διετέλεσε Υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Σπύρου Κυπριανού, βουλευτής του ΑΚΕΛ Αριστεράς Νέες Δυνάμεις στην επαρχία Λευκωσίας την περίοδο 1991-1996. Διορίστηκε από τις κυβερνήσεις Τάσσου Παπαδόπουλου και Δημήτρη Χριστόφια ως μέλος και ως Πρόεδρος αντίστοιχα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας.

Ο Παύλος Παπαγεωεργίου διακρίθηκε για το ήθος, τη σεμνότητα και την αφοσίωσή του στα καθήκοντα που ανέλαβε σε όλη την πορεία του. Το ΑΚΕΛ αποχαιρετά με απεριόριστη ευγνωμοσύνη και σεβασμό τον Παύλο Παπαγεωργίου για όσα πρόσφερε στον τόπο και στην κυπριακή Αριστερά. Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Παπαγεωργίου.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X