ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντηση Υφ.Πολιτισμού: «Oυδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση»

Δείτε αναλυτικά

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υφυπουργείο Πολιτισμού σε σχέση με τον σάλο που προκλήθηκε μετά από δημοσίευμα που έκανε λόγο για διορισμό συμβούλου του Υφυπουργού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία είχε καταδικαστεί για απάτη. 

Αυτούσια η Ανακοίνωση

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο.

Υπενθυμίζουμε ότι στο επίκεντρο βρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή», ο Υφυπουργός, έχει διορίσει σε θέση συμβούλου πρόσωπο που βαρύνεται με ποινική καταδίκη για απάτη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 42χρονη είχε καταδικαστεί στο πρόσφατο παρελθόν σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία, ενώ αυτή τη στιγμή εκτελεί καθήκοντα συμβούλου του Υφυπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Χατζηγιάννη για θέματα Τύπου και Μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X