ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απάντηση ΕΔΕΚ για τη «μυστική συμφωνία» με Χριστοδουλίδη

Η σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Όλα γίνονται στο φως και όλα με διαφάνεια, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» για μυστική συμφωνία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Η ανακοίνωση του κόμματος

Καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες. Εδώ είναι και η διαφορετικότητα της υποψηφιότητας Ν. Χριστοδουλίδη. Όλα στο φως, όλα με διαφάνεια.

Η εφημερίδα "Πολίτης" επανέρχεται σήμερα ρωτώντας γιατί η ΕΔΕΚ δεν βγάζει την δήθεν "μυστική συμφωνία" που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Κατανοητή η ερώτηση. Σε ένα πολιτικό σκηνικό που έμαθε να κάνει συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, ναι είναι λογικό να τίθενται αυτά τα ερωτήματα. Αυτό όμως που δεν κατανοεί η εφημερίδα είναι ότι η ΕΔΕΚ δεν έκανε και δεν κάνει καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες. Και εδώ είναι που έγκειται και η διαφορετικότητα της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη. Όλα γίνονται στο φως και όλα με διαφάνεια.

Κατανοούμε πλήρως που αποσκοπούν τα τελευταία δημοσιεύματα της εφημερίδας "Πολίτης". Εμείς, την προτρέπουμε να ασχοληθεί με τα του οίκου της...

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση