ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντάει η Ερατώ Μαρκουλλή για Προεδρικές: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά»

«Εδώ και καιρό είμαι δέκτης πολλών παραινέσεων και πολλών προτροπών», δήλωσε η πρώην Υπ. Εξωτερικών

Παναγιώτης Ευριπίδου

Στην μεσημβρινή εκπομπή του «ΣΙΓΜΑ», «ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ», φιλοξενήθηκε η πρώην Υπουργός Εξωτερικών, κα. Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, μαζί με τον Πολιτικό Αναλυτή και πρώην Βουλευτή, κ. Νίκο Κατσουρίδη, αναφορικά με τα έγγραφα του Κρανς Μοντανά και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Το μείζον θέμα του Κυπριακού όμως επισκίασαν οι δηλώσεις της κας. Μαρκουλλή σχετικά με το εάν θα είναι υποψήφια για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

Μαρκουλλή: «Είμαι δέκτης πολλών παραινέσεων και πολλών προτροπών»

Συγκεκριμένα, σε ερώτημα του δημοσιογράφου εάν θα κατέβει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, με βάση και την πρόσφατη δημοσκόπηση της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», η πρώην Υπουργός Εξωτερικών απάντησε: «Κοιτάξτε για εμένα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αυτή η δημοσκόπηση. Όπως γνωρίζετε δεν έχω εκδηλώσει δημόσια οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τις εκλογές. Δεν σας κρύβω όμως ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαι δέκτης πολλών παραινέσεων και πολλών προτροπών, από πάρα πολλούς από όλους τους χώρους μπορώ να πω και κομματικούς χώρους».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Γνωρίζετε ότι δεν είμαι κομματική, ότι δεν ανήκω σε οποιοδήποτε κόμμα, ανησυχώ όμως πάρα πολύ για τον τόπο μου. Ιδιαίτερα μετά από το Κραν Μοντανά, για το Κυπριακό, αλλά και για όλα τα άλλα θέματα τα οποία βλέπουμε καθημερινά, όσον αφορά την διαφθορά, την εσωτερική διακυβέρνηση και είναι πραγματικά κάτι το οποίο με προβληματίζει και στον κατάλληλο χρόνο θα πάρω τις αποφάσεις».

Εν κατακλείδι η κα Μαρκουλλή δήλωσε πως «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Για πρώτη φορά πολύ σοβαρά και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Βεβαίως γνωρίζετε ότι οποιοσδήποτε ανεξάρτητος υποψήφιος δεν έχει προοπτική επιτυχίας εάν δεν έχει πίσω του ένα ή περισσότερα κόμματα. Άρα και αυτά θα ληφθούν υπόψιν όταν θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Το βίντεο με τις δηλώσεις από το σημείο 14:10

Αξιόλογο το ποσοστό στη Δημοσκόπηση 

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η δημοσκόπηση της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», σε συνεργασία με την εταιρεία IMR, όπου στο ερώτημα «Ποιος/α πιστεύεται είναι ο καταλληλότερος/η για να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας», η κα. Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή κατατάσσετε 3η σε προτιμήσεις με το αξιόλογο ποσοστό του 9,4%.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X