ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημο για Άντρο - Δεν επαναδιεκδικεί

Ο Άντρος Κυπριανού δήλωσε πως το να μην επαναδιεκδικήσει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ήταν μια απόφαση που είχε πάρει μήνες προηγουμένως

24news team

Επιβεβαίωσε ο Άντρος Κυπριανού τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα για την αποχώρησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Προκλήσεις» στο κρατικό κανάλι, ο Άντρος Κυπριανού, σημείωσε πως τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από μέλη του κόμματος, τα οποία του εξέφρασαν τη στήριξή τους, αλλά και από πολίτες που δεν στήριξαν το ΑΚΕΛ.

Ο Άντρος Κυπριανού δήλωσε πως το να μην επαναδιεκδικήσει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ ήταν μια απόφαση που είχε πάρει μήνες προηγουμένως. «Είναι απόφαση που είχα πάρει πριν μερικούς μήνες. Κάθε άλλο παρά ένιωσα μόνος».

Σε σχέση με τις ευθύνες για το εκλογικό αποτέλεσμα, υπέδειξε ότι το Πολίτικό Γραφείο αποφάσισε ομόφωνα ότι οι ευθύνες ήταν συλλογικές σε μια μαραθώνια συνεδρία που κράτησε οκτώ ώρες. «Όμως εγώ ως πρώτος μεταξύ ίσων έχω τις δικές μου ευθύνες», είπε ο Άντρος Κυπριανού.

Μάλιστα, σχολίασε και αυτούς που τον ήθελαν να παραιτείται την επομένη του εκλογικού αποτελέσματος: «Ακούω ότι ανάληψη ευθύνης θα έπρεπε να παραιτηθώ από την πρώτη ημέρα. Θα ήταν εγκληματικό να οδηγήσω το κόμμα σε εσωστρέφεια ενόψει του επικείμενου συνεδρίου.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X