ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα:«Θετικά τα μηνύματα της βάσης για τις εκλογές στον ΔΗΣΥ»

«Τους ευχαριστούμε πολύ που συστρατεύονται δίπλα μας»

ΚΥΠΕ

Πολύ θετικά είναι τα μηνύματα της βάσης του ΔΗΣΥ σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές και ο στόχος είναι το κόμμα να παραμείνει ισχυρό και πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια για την Προεδρία του κόμματος Αννίτα Δημητρίου.

Σε δηλώσεις της η κ. Δημητρίου στο περιθώριο συνάντησης της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ερωτηθείσα σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στον ΔΗΣΥ, είπε πως βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος και αυτής της εκλογικής διαδικασίας και τα μηνύματα από τον κόσμο του κόμματος είναι θετικά.

«Τους ευχαριστούμε πολύ που συστρατεύονται δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια ανανέωσης και εκσυγχρονισμού», είπε και σημείωσε πως δεν θα συμβάλει ούτε θα συντείνει στην όποια διαδικασία έντασης ή αντιπαράθεσης. «Πολιτικά μιλούμε, πολιτικά θα αναμετρηθούμε και εκεί θα είμαστε συναδελφικά να προχωρήσουμε και στην επόμενη μέρα. Ο ΔΗΣΥ πρέπει να παραμείνει ισχυρός και πρέπει να παραμείνει πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα του τόπου», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν υπάρχουν μηνύματα από τη βάση του κόμματος ότι θα προσέλθουν να ψηφίσουν στις εκλογές, η κ. Δημητρίου είπε πως «το μεγαλύτερο συλλαλητήριο ενότητας στην πράξη γιατί εξαρτάται από την στάση και την συμπεριφορά μας, θα πρέπει να είναι η 11η του Μάρτη».

«Όλα τα μέλη, οι φίλοι, τα στελέχη του ΔΗΣΥ να στηρίξουν τη νέα ηγεσία, τον νέο ή τη νέα Πρόεδρο του κόμματος, συμμετέχοντας με την ψήφο τους και στη συνέχεια θα έχουμε το Συνέδριο για ον απολογισμό και την εκλογή της υπόλοιπης ηγεσίας και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε για να διασφαλίσουμε την μελλοντική πορεία της παράταξης μας», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X